"Ekipman alıcam ulan çok kararsızım" diyenlere... (Troll İçerir)

Bende seççem markamı...

• Logitech

Kullanılan: 1 16.7%
  • Razer

Kullanılan: 4 66.7%
  • Corsair

Kullanılan: 0 0.0%
  • Bloody

Kullanılan: 1 16.7%
  • Everest Rampage

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    6

bluera

Fiercely unapologetic.
Geliştirici
Emekli
En iyi cevaplar
13
Merhaba beyler, bayanlar(özellikle bayanlar) bu gün ekipman alacaklar için, her türlü markanın kusurunu göstereceğim. Yani ekipman aldıktan sonra T.C. Anayasa'sının 82. maddesine dayanarak bundan ben sorumlu değilimdir. Sonra vay efendim kulaklığımı elime aldım ve elimde kaldı gibi olaylar olmasın.

Everest Rampage
Tek kelimeyle iğrenç. Görüntüsüne aldanmayın. Daha önce birçok kez Everest veya yeni adıyla Rampage ürünlerini kullandım. En fazla 2 ay dayanır ki o da durduğu yerde. Mouse aldınız diyelimki o mouseyi siz yerinden oynatmadan kendi kendine kırılır, kulaklıkları müzik açınca sese dayanamaz parçalanır, klavyede Merhab.. derken tuşlar yerle bir olur. Almayın aldırtmayın.

Corsair
Markasını pek duymasakta mükemmeldir kendisi. Son çıkan kulaklığını BMW'nin fabrikalarında özel üretim bölümlerinde tasarladıktan sonra üretmiştir. Tasarımları harikadır. Fakat gereksiz derecede pahalı ve eksiklikleri var. Dayanıklıkları süperdir. Önerirmiyim derseniz, evet.

Logitech
Hem bütçe bakımından, dayanıklılık ve tasarım bakımından bana göre en iyi markadır. Performans konusunda tabi bazı markalar geçebilmektedir fakat bütçesi en düşük olan ekipmanları üretmektedir. Mayınkraftçıların makrosunu ayarladıkları bir programı vardır. Öyle bir makro ayarlarlarki FPS leri 120'den 15'e düşer, sunucular çöker, Mojang ekonomik krize girer. Ama Mayınkraft oynamıyacaksanız alabilirsiniz ürünlerini.

Razer
şu an bunu yazarken cüzdanımın yavaş yavaş ABD'deki Razer şirketine gittiğini hissediyorum. Kaliteli ekipman konusunda en iyi markadır. Tasarımları ve dayanıklıkları orta seviyedir.(10₺ kaldı) Fakat almanızı pek önermem çünkü gereksiz derecede p..ahalı.lar onun yerine L.og.i........ al.ı.&@@₺&@ (-1.345₺)

Bloody
Tasarım canavarıdır kendileri. Performans konusunda orta seviyedir fakat ekipmanlarının görünüşü, harikadır, überdir, süperdir, manyaktır, ultradır... Fiyat bakımından en düşük fakat en zengindir. Tasarım, dekoltif bir hasta iseniz, bu markayı tercih etmenizi öneririm.

AtakanRmis

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Oyuncu ekipmanı alacaksan parayı gömeceksin bir kere. Razer fazla abartılmış. Çok ucuza çok kaliteli ekipmanları da vardır Razer'ın.