Eklenti İstekleri

Ufuk5454

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhabalar, ben Ufuk
Canım bu aralar baya sıkılmaya başladı, bende biraz eklenti kodlayayım diyorum istediğiniz bir eklenti var mı ?

Elfen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Metin 2 deki ox oyununu kodlayabilirsin ?

Elfen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Metin 2 fazla oynamadığım için pek anlayamadım birazdaha açsana
Şimdi bir map var tamammı ? orası ikiye bölünmüş bir şekilde bir tarafta O yani doğru Diğer tarafta X yani yanlış anlamına gelir görevli tarafından bir soru sorulur misal Creeper patlar doğruysa O ya yanlış ise X e git aslında bana göre çok basit bir eklenti olabilir world edit ile yanlış kısım ve doğru kısımı seçebiliriz herneyse devam edim yanlış bilen kişileri maptan atar ve oyun bitene kadar bida giremezler doğru bilenler oyuna devam eder.

Ufuk5454

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şimdi bir map var tamammı ? orası ikiye bölünmüş bir şekilde bir tarafta O yani doğru Diğer tarafta X yani yanlış anlamına gelir görevli tarafından bir soru sorulur misal Creeper patlar doğruysa O ya yanlış ise X e git aslında bana göre çok basit bir eklenti olabilir world edit ile yanlış kısım ve doğru kısımı seçebiliriz herneyse devam edim yanlış bilen kişileri maptan atar ve oyun bitene kadar bida giremezler doğru bilenler oyuna devam eder.
Başlıyorum :p

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bana şöyle bir şey lazım:
Minigame. Ama öyle normal bir minigame değil. JFrame ile yeni bir ekranda başka bir oyun yapacaksın. Sonra da o oyun bittiğinde ondaki bütün bilgileri hem mysql ile siteye hem de oyunda featherboard'a aktarıcaksın. Sonra da en yüksek puan alan 5 kişiyi socketler ile başka bir JFrame'e bağlayacaksın ve onlara verilen ödülleri falan söyleyeceksin. Java grubunda sordum sana da sorayım dedim :D

Ufuk5454

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bana şöyle bir şey lazım:
Minigame. Ama öyle normal bir minigame değil. JFrame ile yeni bir ekranda başka bir oyun yapacaksın. Sonra da o oyun bittiğinde ondaki bütün bilgileri hem mysql ile siteye hem de oyunda featherboard'a aktarıcaksın. Sonra da en yüksek puan alan 5 kişiyi socketler ile başka bir JFrame'e bağlayacaksın ve onlara verilen ödülleri falan söyleyeceksin. Java grubunda sordum sana da sorayım dedim :D
Hat çekelim bide dostum ayıp ediyosun... :D

G3tR3ktM3rt

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Bunu komut blokları ile çok basit bir şekilde yapabilirsin.

MustafaMertBulut

MC.MAXCRAFT.AT
En iyi cevaplar
0
hacı bana bütün özenti şeyleri kodla :/
şaka şaka özenti iyidir güzele özensin yeter :D
bana bişiy lazım değil canının sağlığı
ama bi op olanların arkasına geçip shift basınca uçurtma pl'sine hayır demem :D:D:D