Metin 2 fazla oynamadığım için pek anlayamadım birazdaha açsanaMetin 2 deki ox oyununu kodlayabilirsin ?
Şimdi bir map var tamammı ? orası ikiye bölünmüş bir şekilde bir tarafta O yani doğru Diğer tarafta X yani yanlış anlamına gelir görevli tarafından bir soru sorulur misal Creeper patlar doğruysa O ya yanlış ise X e git aslında bana göre çok basit bir eklenti olabilir world edit ile yanlış kısım ve doğru kısımı seçebiliriz herneyse devam edim yanlış bilen kişileri maptan atar ve oyun bitene kadar bida giremezler doğru bilenler oyuna devam eder.Metin 2 fazla oynamadığım için pek anlayamadım birazdaha açsana
BaşlıyorumŞimdi bir map var tamammı ? orası ikiye bölünmüş bir şekilde bir tarafta O yani doğru Diğer tarafta X yani yanlış anlamına gelir görevli tarafından bir soru sorulur misal Creeper patlar doğruysa O ya yanlış ise X e git aslında bana göre çok basit bir eklenti olabilir world edit ile yanlış kısım ve doğru kısımı seçebiliriz herneyse devam edim yanlış bilen kişileri maptan atar ve oyun bitene kadar bida giremezler doğru bilenler oyuna devam eder.
Hat çekelim bide dostum ayıp ediyosun...Bana şöyle bir şey lazım:
Minigame. Ama öyle normal bir minigame değil. JFrame ile yeni bir ekranda başka bir oyun yapacaksın. Sonra da o oyun bittiğinde ondaki bütün bilgileri hem mysql ile siteye hem de oyunda featherboard'a aktarıcaksın. Sonra da en yüksek puan alan 5 kişiyi socketler ile başka bir JFrame'e bağlayacaksın ve onlara verilen ödülleri falan söyleyeceksin. Java grubunda sordum sana da sorayım dedim
Bunu komut blokları ile çok basit bir şekilde yapabilirsin.Şimdi bir map var tamammı ? orası ikiye bölünmüş bir şekilde bir tarafta O yani doğru Diğer tarafta X yani yanlış anlamına gelir görevli tarafından bir soru sorulur misal Creeper patlar doğruysa O ya yanlış ise X e git aslında bana göre çok basit bir eklenti olabilir world edit ile yanlış kısım ve doğru kısımı seçebiliriz herneyse devam edim yanlış bilen kişileri maptan atar ve oyun bitene kadar bida giremezler doğru bilenler oyuna devam eder.
Temiz bir şekilde eklenti yapmak varken komut bloğu fazlalık.Bunu komut blokları ile çok basit bir şekilde yapabilirsin.