Eklenti Merkezi | Türklerin yaptığı eklentilerin toplandığı yer. | Sende eklentini ekle bize katıl!

RepublicanSensei

ˢᵖᶤᵍᵒᵗ ᵈᵉᵛᵉˡᵒᵖᵉʳ
En iyi cevaplar
0
Herkese Merhaba;
Eklenti kodlayanların sayısı hızla artıyor.(Küçük eklentiler Olsada).Bende dedim bunları bir veri tabanında tutayım.
Tek tıkla indirebiliyorsunuz site beta halinde.Forumda gördüğüm D.E.V arkadaşlara direk editor şifresini vericem eklenti yükleyebilecekler.Tüm eklentiler türkçe olacak.

Site:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Editör Şifrelerini Özelden atıcam. İlgi olursa domain vb gelir.
Bazı arkadaşların nickten bulamadım.
@AhmetMelihTR @Lucifer˜ @>>TheLegend<< @IRFN vb..

Editör Kimliği Verilen Arkadaşlar:
-> @AhmetMelihTR
-> @>>TheLegend<<
-> @maruf61
-> @Admicos

Son düzenleme:

emrah4434

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yakında ingilizce eklentiler(örn: Survival Games vb) tamamen tabelalarına kadar türkçe olacak.İsteyen indirebilecek.
Survival gamesi türkçeleştirdim ben forumda var ama tabelalar türkçe deyil :D.Bide komutlari türkçeleştirmek için plugin yapımcısından izin almak gerekli deyilmi yada sana kaynak kodlarını vermeli.

Maruf61

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Gzl fikir :) 1.7.x surumundeki frame bug u icin bir plugin yazmisdim henuz hicbiyerde paylasmamisdim ama madem boyle birsey yapiyorsunuz bir katkimiz olsun :)

Not : bence siteden anliyan birisini bul :) herkesin kendi hesabi olsun :)

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

P4RS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
@Republican Sensei Doğukan inşallah önümüzdeki ay Paylaşımları Yaparım ben, dosya ekleme kodlarını geliştirmelisin zaten belirmişsin ama yinede diyeyim :) Ellerine sağlık (Şifreyi Zorlaştır Biraz , Kendimi Joomla Site Hacklıyor Gibi Hissettim )