Eklenti Merkezi | Türklerin yaptığı eklentilerin toplandığı yer. | Sende eklentini ekle bize katıl!

Maruf61

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Arkadasim bunlar oyun icinde yapolan sistemler plugin dedigimiz sey bambaska bisey mesela senin "gamemode" olarak kullandigin komutu "gm" ye ceviren sey bi plugindir :)

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maruf61

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Sen dedigim siteden gzl bi domain bul hatta mesela 5-6 tane begen buraya at hep birlikde secelim :)

onat035

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadasim bunlar oyun icinde yapolan sistemler plugin dedigimiz sey bambaska bisey mesela senin "gamemode" olarak kullandigin komutu "gm" ye ceviren sey bi plugindir :)

Bunların "gerçek" plugin olmadığının farkındayım. Ancak işlevsel olarak plugin. Dragnoz ve benim dediğim gibi "Bir gün vanilla, bukkitin yerini alacak" (tabi o ingilizce söyler)
Senimi kıracağız . Şöyle olabilir yeni sistem gelince schematic halinde olur. :)
Planet minecraft'a sheme atıyorum zaten. İleride bu çalışmalarımı devam ettirmeyi düşünüyorum. Listede redstone pluginleri olarak ayrı bir kol açılabilir :)

Maruf61

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ohoooo adam hala plugin diyor :/

RepublicanSensei

ˢᵖᶤᵍᵒᵗ ᵈᵉᵛᵉˡᵒᵖᵉʳ
En iyi cevaplar
0
Bunların "gerçek" plugin olmadığının farkındayım. Ancak işlevsel olarak plugin. Dragnoz ve benim dediğim gibi "Bir gün vanilla, bukkitin yerini alacak" (tabi o ingilizce söyler)

Planet minecraft'a sheme atıyorum zaten. İleride bu çalışmalarımı devam ettirmeyi düşünüyorum. Listede redstone pluginleri olarak ayrı bir kol açılabilir :)
Kategori gibi olabilir.