Eklenti Önerisi

BaranArslanMRJ

100. Sipariş - 50+ Müşteri | www.kareblok.com
En iyi cevaplar
0

Sunucumu HUB'tan çıkartıp skyblock yapıyorum 25GB vermeyi düşünüyorum ve bu 25GB verirken boş yere vermek istemiyorum güzel eklentiler eklemeyi istiyorum sizce SKYBLOCK sunucusuna şunu yaparsan daha çok tutar diyeceğiniz şeyler var mı ? Önerilerinizi bekliyorum
Lütfen saçma sapan yorumlar yapmayın yardımcı olucaksan buyur geç :)

Son düzenleme:

Mockingjayy

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Para kazanmak için spawner satma,
Özel adalar yapabilirsin,
KeepInventory kapalı kalsın (emin ol ki oyunu daha eğlenceli bi hale getiriyor),
Market pahalı olsun,
Fakat en önemlisi birinci madde. Onu yapmadıktan sonra sunucuya girmeye tenezzül bile etmem ;(

Sent from my iPhone using Tapatalk

MustafaMertBulut

MC.MAXCRAFT.AT
En iyi cevaplar
0
Spawner Satmanı Öneririm Çünkü Spawner Satmassan Kazancın Çok Fazla Azalır Vip'lere Özel Adalar Yapabilirsin Aynı SonOyuncu Gibi :D Bide Parkur Plugini Ekleyebilirsin Durmadan Koşmalı Olan :D

Mockingjayy

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Spawner Satmanı Öneririm Çünkü Spawner Satmassan Kazancın Çok Fazla Azalır Vip'lere Özel Adalar Yapabilirsin Aynı SonOyuncu Gibi :D Bide Parkur Plugini Ekleyebilirsin Durmadan Koşmalı Olan :D
Para için sunucu açıyorsa ben açmasına gerek yok diye düşünüyorum

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
Para için sunucu açıyorsa ben açmasına gerek yok diye düşünüyorum

Sunucudan illaki bir sekilde gelir olması lazım, bunun giderinin dısında kar'da bırakması lazım tabii bunun adaletlide olması lazım.
Misal Spawner satıcaksan bile veyahut herhangi bir şekilde vip ekliceksen yada özellik ekliceksen bu özelliklerin her birine zorda olsa oyuncularda erişebilmeli.
Hem adaletli olur hemde paranı kazanırsın.

Mockingjayy

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucudan illaki bir sekilde gelir olması lazım, bunun giderinin dısında kar'da bırakması lazım tabii bunun adaletlide olması lazım.
Misal Spawner satıcaksan bile veyahut herhangi bir şekilde vip ekliceksen yada özellik ekliceksen bu özelliklerin her birine zorda olsa oyuncularda erişebilmeli.
Hem adaletli olur hemde paranı kazanırsın.
Skyblock sunucularda 10 liradan satıyorlar golem spawneri sonra is topda trilyonlarca level oluyor..