TheMuhammed2188
Java <3
- En iyi cevaplar
- 0
Cenabet ok eklenti yapımı 
gerçek adı bu değil ben öyle yaptım sadece
daha fazlası için beni takip edin
gerçek adı bu değil ben öyle yaptım sadece
daha fazlası için beni takip edin
Senin olduğun grub'un adı plugin editorsPlugin ne işe yariyor?
Yaptığın plugin ne işe yarıyor diye sormuş. Ayrıca plugin editlemek genellikle condig dosyasıyla yapılıyor.Senin olduğun grub'un adı plugin editors
bilmen gerekir , haklımıyım ?
Tamam ben yanlış anlamışım.Yaptığın plugin ne işe yarıyor diye sormuş. Ayrıca plugin editlemek genellikle condig dosyasıyla yapılıyor.
Hayır arkadaş Plugin Editors dasın demişsin yaTamam ben yanlış anlamışım.
plugin'de ok attığın zaman ok'un üstüne uçabiliyorsun
ve senin plugin editlemek dediğin yanlış olmuş ben plugin editlemiyorum , yapıyorum.
Sen olayı çok yanlış anlamışsın,Adını cenabet ok yapmışsın nerden bileyim ne olduğunu videoyu izleyemedim ?Senin olduğun grub'un adı plugin editors
bilmen gerekir , haklımıyım ?
evet yanlış anladığımı söyledim ve gerçeğini anlattım.[DOUBLEPOST=1409938073,1409938016][/DOUBLEPOST]Sen olayı çok yanlış anlamışsın,Adını cenabet ok yapmışsın nerden bileyim ne olduğunu videoyu izleyemedim ?
Kardeşim ben plugin yapımını anlatıyorum , java'yı anlatmıyorum.Yaptığın videolar çok aceleci. hiçbir şey anlamıyorsun. Anlat biraz.
Senin yaptığın şeyde hiçbir şey yok. Sen hemep o şeyin nasıl yapıldığını anlatıyorsun.evet yanlış anladığımı söyledim ve gerçeğini anlattım.[DOUBLEPOST=1409938073,1409938016][/DOUBLEPOST]
Kardeşim ben plugin yapımını anlatıyorum , java'yı anlatmıyorum.
ama yinede gerçekten biraz aceleciyim mantığını anlatsam fena olmazı başka videolarda detaylı anlatırım
Evet zaten öyle olması gerek eğer neyin ney olduğunu yok neden "public" neden başka bir şey değil gibi anlatırsam java'nın ne olduğuna girerSenin yaptığın şeyde hiçbir şey yok. Sen hemep o şeyin nasıl yapıldığını anlatıyorsun.
Public değil, eventler ne işe yarıyor anlatmıyorsun. Ayrıca "Zaa!", "Xdee", "****" gibi terimler kullanman hiç eğlenceli ve hoş değil.Evet zaten öyle olması gerek eğer neyin ney olduğunu yok neden "public" neden başka bir şey değil gibi anlatırsam java'nın ne olduğuna girer
benim videolarımın konusu var pluginin nasıl yapıldığını anlatıyorum javaya girmiyorum
plugin öğrenmek istiyorsanız java'yı öğrenin sonra videolarımı izleyin zaten neyin ney olduğunu anlarsınız
Onun yerine ok'u ender pearl yapabilirim.Onun yerine ok düsünce ısınlanma yapabilirmisin.