Eklenti Yapımı <<< Cenabet Ok

TheMuhammed2188

Java <3
En iyi cevaplar
0
Yaptığın plugin ne işe yarıyor diye sormuş. Ayrıca plugin editlemek genellikle condig dosyasıyla yapılıyor.
Tamam ben yanlış anlamışım.
plugin'de ok attığın zaman ok'un üstüne uçabiliyorsun

ve senin plugin editlemek dediğin yanlış olmuş ben plugin editlemiyorum , yapıyorum.

Helter

Pattes
En iyi cevaplar
0
Yaptığın videolar çok aceleci. hiçbir şey anlamıyorsun. Anlat biraz.

TheMuhammed2188

Java <3
En iyi cevaplar
0
Sen olayı çok yanlış anlamışsın,Adını cenabet ok yapmışsın nerden bileyim ne olduğunu videoyu izleyemedim ?
evet yanlış anladığımı söyledim ve gerçeğini anlattım.[DOUBLEPOST=1409938073,1409938016][/DOUBLEPOST]
Yaptığın videolar çok aceleci. hiçbir şey anlamıyorsun. Anlat biraz.
Kardeşim ben plugin yapımını anlatıyorum , java'yı anlatmıyorum.
ama yinede gerçekten biraz aceleciyim mantığını anlatsam fena olmazı başka videolarda detaylı anlatırım

Helter

Pattes
En iyi cevaplar
0
evet yanlış anladığımı söyledim ve gerçeğini anlattım.[DOUBLEPOST=1409938073,1409938016][/DOUBLEPOST]
Kardeşim ben plugin yapımını anlatıyorum , java'yı anlatmıyorum.
ama yinede gerçekten biraz aceleciyim mantığını anlatsam fena olmazı başka videolarda detaylı anlatırım
Senin yaptığın şeyde hiçbir şey yok. Sen hemep o şeyin nasıl yapıldığını anlatıyorsun.

TheMuhammed2188

Java <3
En iyi cevaplar
0
Senin yaptığın şeyde hiçbir şey yok. Sen hemep o şeyin nasıl yapıldığını anlatıyorsun.
Evet zaten öyle olması gerek eğer neyin ney olduğunu yok neden "public" neden başka bir şey değil gibi anlatırsam java'nın ne olduğuna girer
benim videolarımın konusu var pluginin nasıl yapıldığını anlatıyorum javaya girmiyorum
plugin öğrenmek istiyorsanız java'yı öğrenin sonra videolarımı izleyin zaten neyin ney olduğunu anlarsınız

Helter

Pattes
En iyi cevaplar
0
Evet zaten öyle olması gerek eğer neyin ney olduğunu yok neden "public" neden başka bir şey değil gibi anlatırsam java'nın ne olduğuna girer
benim videolarımın konusu var pluginin nasıl yapıldığını anlatıyorum javaya girmiyorum
plugin öğrenmek istiyorsanız java'yı öğrenin sonra videolarımı izleyin zaten neyin ney olduğunu anlarsınız
Public değil, eventler ne işe yarıyor anlatmıyorsun. Ayrıca "Zaa!", "Xdee", "****" gibi terimler kullanman hiç eğlenceli ve hoş değil.