Eklentilerin açılması için gereken dosyalar

Thraud

Bazen ölmek de umuttur.
En iyi cevaplar
0
Merhaba,
Skript yazmayı öğrenmeye çalışıyorum bir kaç video sayesinde fakat anlamadığım bir konu var. Mesela skript yazacağız gereken dosyalar ne ve bu gereken dosyaları biz kendimiz mi ayarlıyoruz yoksa genel olarak gereken dosyalar her skript için geçerlimi?
Ve gereken dosyaların indirme linkini anlatımıyla atabilecek varsa sevinirim.

WegasTR

En iyi cevaplar
0
1) Notepad++ indirmelisin.
2) Google'a skript bukkit yazıp skript pluginini sunucunun plugins dosyasına atacaksın
:alkış:

MedetYldrk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Sadece Skript plugini olsa yetiyor. Skript yazmak için skript klasöründeki skripts (galiba) o klasöre .sk uzantılı bi dosya açıp onun içine yazıyosun

Thraud

Bazen ölmek de umuttur.
En iyi cevaplar
0
Sadece Skript plugini olsa yetiyor. Skript yazmak için skript klasöründeki skripts (galiba) o klasöre .sk uzantılı bi dosya açıp onun içine yazıyosun
1) Notepad++ indirmelisin.
2) Google'a skript bukkit yazıp skript pluginini sunucunun plugins dosyasına atacaksın
:alkış:

Tamam peki diyelim bir skript yazdım bunu forumda paylaşacağım gereken programlar gibi şeyler yazanlar oluyor bu gereken programları kendimiz mi belirliyoruz yoksa yani nasıl anlamadım

LoaderSensei

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tamam peki diyelim bir skript yazdım bunu forumda paylaşacağım gereken programlar gibi şeyler yazanlar oluyor bu gereken programları kendimiz mi belirliyoruz yoksa yani nasıl anlamadım
Bahsettiğin skriptlerin çalışması için gereken eklentiler;
SkQuery
Vault
Yazdığın skripte göre bunların lazım olup olmadığı değişir
Ha bazen atıyorum PlotMe için yazarsın
PlotMe eklentisi gerekebilir, yani en çok lazım olanlar SkQuery ve Vault olsa da hangi eklentinin lazım olacağı yazdığın skripte göre değişir, iyi forumlar dostum.

Thraud

Bazen ölmek de umuttur.
En iyi cevaplar
0
Bahsettiğin skriptlerin çalışması için gereken eklentiler;
SkQuery
Vault
Yazdığın skripte göre bunların lazım olup olmadığı değişir
Ha bazen atıyorum PlotMe için yazarsın
PlotMe eklentisi gerekebilir, yani en çok lazım olanlar SkQuery ve Vault olsa da hangi eklentinin lazım olacağı yazdığın skripte göre değişir, iyi forumlar dostum.
Peki lazım olup olmadığını nereden anlayacağız?

Thraud

Bazen ölmek de umuttur.
En iyi cevaplar
0
Skript öğrendikten sonra anlarsın, nasıl diyeyim
Ya işte skript mantığını öğrenirsen ister istemez anlarsın zaten sorun etme bunu :D
Peki bana script öğreten bir kanal önerirmisin? Türkçe olursa iyi olur. Tamamen kavramak istiyorum.

MedetYldrk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Mesela WildSkript gibi skriptler event ekliyor. Skriptin kendi plugininde olmayan eventleri eğer öyle skript yazarsan WildSkripti indirmek zorundalar

Thraud

Bazen ölmek de umuttur.
En iyi cevaplar
0
Switcher'in çektiği derslerden anlayacağız inşallah

haktan787878

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Peki lazım olup olmadığını nereden anlayacağız?

Mesela /asd Komutunu Girdiğinde bir Menu Açılmasını İstiyosun Bunu Sadece Skript Plugini İle Yapamassın .
SkQuery Gereklidir.
SkQuery ve Diğer Eklentiler Skript Yazarken İşini Biraz Daha Kolaylaştırır.
Kısacası Bu Gibi Pluginler Skript te Bulunmayan Eventleri Ekler.

Burası Senin Skript te Gelişmene Yardımcı Olacaktır

https://www.skunity.com/events

Thraud

Bazen ölmek de umuttur.
En iyi cevaplar
0
Yardımlarınız için çok ama çok teşekkür ederim videolar izleyerek 1 aya kadar gelişmeye çalışacağım.

haktan787878

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0