Eklentilerinizde Türkçe Harf Kullanabileceksiniz !

Konu Yararlı mıydı ?

• Evet, Konu Yararlı.

Kullanılan: 4 36.4%
  • Geliştirilmeli.

Kullanılan: 4 36.4%
  • Hayır, Yararlı Bulmadım.

Kullanılan: 3 27.3%

• Kullanılan toplam oy
    11

VolkanFx

• Play.CraftMinerTr.com •
En iyi cevaplar
0
Config Dosyasi ANSI veya Bom Olarak Kodlanmişsa Bu Kod Hicbir İse Yaramayacaktir ve Butun Yazi Karaketerleri Karisir Ayrica Bunu Kurdugun Sunucunun Dil Secenegi İlede V
Çöze Bilirsin :)

-= VolkanFx / FxTeam =-

ANL45

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Config Dosyasi ANSI veya Bom Olarak Kodlanmişsa Bu Kod Hicbir İse Yaramayacaktir ve Butun Yazi Karaketerleri Karisir Ayrica Bunu Kurdugun Sunucunun Dil Secenegi İlede V
Çöze Bilirsin :)

-= VolkanFx / FxTeam =-

Öncelikle Dediğini Bilmeyen Çok Kişi Olacağını Düşünüyorum. O Yüzden Daha Kolay Olarak .bat Uzantılı Dosyaya Eklemek Daha Kolay Olacaktır :)
Ayrıca hiçbir Yazı ve Karakter Karışmıyor ? SS Atabilirim :) veya Konuya Ekleyebilirim.

Bu Arada FxTeam Yazıp Reklama Kaçan Bi Yazı Yazmana Gerek Yok Zaten Seni Tanıyan Tanıyordur :) (Ben Tanıyorum)

atlantismen

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
reis bunu kullanmam için ne yapmam gerekiyor skript şeklinde falanmı bi el atsan noobluk akıyor da benden :D

VolkanFx

• Play.CraftMinerTr.com •
En iyi cevaplar
0
Öncelikle Dediğini Bilmeyen Çok Kişi Olacağını Düşünüyorum. O Yüzden Daha Kolay Olarak .bat Uzantılı Dosyaya Eklemek Daha Kolay Olacaktır :)
Ayrıca hiçbir Yazı ve Karakter Karışmıyor ? SS Atabilirim :) veya Konuya Ekleyebilirim.

Bu Arada FxTeam Yazıp Reklama Kaçan Bi Yazı Yazmana Gerek Yok Zaten Seni Tanıyan Tanıyordur :) (Ben Tanıyorum)

butun yazdigim yorumlarda bu yaziyo dostum :) bence bunun bi onemi yok.
-= VolkanFx / FxTeam =-

ANL45

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
reis bunu kullanmam için ne yapmam gerekiyor skript şeklinde falanmı bi el atsan noobluk akıyor da benden :D
Kardeşim Bunu Başlat.bat veya Sunucuyu Açman İçin Verili Olan .bat Uzantılı Dosyaya Yapıştırıyorsun Örnek Olarak :

Kod:
java -Xmx4096M -Dfile.encoding=ANSI -jar spigot.jar -o false
PAUSE

Ben 4GB Ram Verdim Bilgisayardan Olduğu İçin Sen İstediğin Kadar Verebilirsin :)