Ekran Ile Ilgili Yardım

mahmut542

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Beyler bn ekran çözünürlügünü degistirdim çünkü ekran kartına bir şey olmustu kaldırmadı. her neyse
degistirdigim zaman minecraftdada görüntü degisti ekran büyüdü sanki elimdeki seylerin yarısından cogu görünmüyor anlatabiliyormuyum nasıl düzeltebilirim yardım edin

mahmut542

Marangoz
En iyi cevaplar
0
2013-05-23_22.55.52.png
Mesela bu resimde kazmanın yarısından cogu görünmüyor onu nasıl düzeltebilirim. eğer ekran çözünürlügünü degistir derseniz degistiremem baska secenekler sunun

BaanKaii

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çözünürlükten başka şansın yok am abirde şeyi denesen.Oyunu video ayarlarından tam ekran yap.

rkates

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ya benımde mınecraft normal gorunuyodu snra alpha oynadım snra tekrar normale gectım ekran kocaman oldu yazı yazıom kocaman envantere gırıom kocaman nasıl duzeltıecem yardım edın lütfen

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Ya benımde mınecraft normal gorunuyodu snra alpha oynadım snra tekrar normale gectım ekran kocaman oldu yazı yazıom kocaman envantere gırıom kocaman nasıl duzeltıecem yardım edın lütfen
alpha stabil bir sürüm değil ve oyun dosyalarına zarar vermiş olabilir hem kim niye minecrafı eski sürümde oynamak ister ki