Forumİmamı
Lapis Toplayıcısı
- En iyi cevaplar
- 0
neyse başka varmı öneri
one açar msn. gigabyte p61 s3 var yok diye hatırlıyomPCI Express x16 slotun varsa elbette![]()
Ekran kartının takıldığı slot. Ve bu anakartta mevcutone açar msn. gigabyte p61 s3 var yok diye hatırlıyom
öner o zmn tşkEkran kartının takıldığı slot. Ve bu anakartta mevcut![]()
1080p'de darboğaz yapmaz diye düşünüyorum, 720p'de belki nadiren bazı oyunlarda yapabilir, ancak genel olarak darboğaz yapmayacağını düşünüyorum.öner o zmn tşk
ayrıca i3 2120 ile iyi gidermi, bilgisayar taksam sıkıntı çıkarmı bu kartı?
@Glyphl bu arada kütürde erik gibi yenge yenge
Mirhiba bir şey sorucağı benim bilgisayarımda orta düzeyli bir bilgisayar mcde 100 fps alabiliyorum. MSI GeForce 210 kullanıyorum bilgisayara GT720 uyar mı ? 3 gb ram var. 2.20 ghz pentium dual core işlemci var esk bir bilgisayar ona göre almayı düşünüyorum da.1080p'de darboğaz yapmaz diye düşünüyorum, 720p'de belki nadiren bazı oyunlarda yapabilir, ancak genel olarak darboğaz yapmayacağını düşünüyorum.
Mirhiba bir şey sorucağı benim bilgisayarımda orta düzeyli bir bilgisayar mcde 100 fps alabiliyorum. MSI GeForce 210 kullanıyorum bilgisayara GT720 uyar mı ? 3 gb ram var. 2.20 ghz pentium dual core işlemci var esk bir bilgisayar ona göre almayı düşünüyorum da.
Mirhiba bir şey sorucağı benim bilgisayarımda orta düzeyli bir bilgisayar mcde 100 fps alabiliyorum. MSI GeForce 210 kullanıyorum bilgisayara GT720 uyar mı ? 3 gb ram var. 2.20 ghz pentium dual core işlemci var esk bir bilgisayar ona göre almayı düşünüyorum da.
Arkadaşım link vermene gerek yoktu, basit bir şey.Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.Bu konuyu inceleyerek daha iyi cevap alabilirsin.
Ayreyten tecnopat sosyala konu açabilirsin. Bu konularda yardım edebilecek iyi forumlardan biridir.
verir. çok oyun oynamıyorsan alma bile.Nasıl yani 720 210 dan daha fazla performans veremeyecek mi ? Açıkçası üzdü biraz bütçemi fazla zorlama imkanım yok 730 alsam çok bir şey farkedermi 720'ye göre ? Sadece Minecraft CSGO felan oynuyorum zaten.
Hem de nasıl verir. Daha üstü darboğaz yapar, alma zaten.Nasıl yani 720 210 dan daha fazla performans veremeyecek mi ? Açıkçası üzdü biraz bütçemi fazla zorlama imkanım yok 730 alsam çok bir şey farkedermi 720'ye göre ? Sadece Minecraft CSGO felan oynuyorum zaten.
İlla Nvidia al diyen yok AMD nin ekran kartlarıda iyi 720 fiyatına 720 den daha iyi amd alabilirsin. Burdaki arkadaşlar sana bütçene göre ekran kartı bulamazlar. Dediğim gibi tecnopata konu açarsan yardımcı olurlar. Hem iyi fiyata hemde daha iyisini alabilirsin. İlla nvidia alıcaksın diye bir şart yok.Nasıl yani 720 210 dan daha fazla performans veremeyecek mi ? Açıkçası üzdü biraz bütçemi fazla zorlama imkanım yok 730 alsam çok bir şey farkedermi 720'ye göre ? Sadece Minecraft CSGO felan oynuyorum zaten.