Ekran kartı alcam

Alammı

• 750 ti al

Kullanılan: 3 33.3%
  • r9 200 serisinden al

• onborad kullan bebe

• Kullanılan toplam oy
    9

AhmetCanSARAC

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
1080p'de darboğaz yapmaz diye düşünüyorum, 720p'de belki nadiren bazı oyunlarda yapabilir, ancak genel olarak darboğaz yapmayacağını düşünüyorum.
Mirhiba bir şey sorucağı benim bilgisayarımda orta düzeyli bir bilgisayar mcde 100 fps alabiliyorum. MSI GeForce 210 kullanıyorum bilgisayara GT720 uyar mı ? 3 gb ram var. 2.20 ghz pentium dual core işlemci var esk bir bilgisayar ona göre almayı düşünüyorum da.

KarakuleMC

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Mirhiba bir şey sorucağı benim bilgisayarımda orta düzeyli bir bilgisayar mcde 100 fps alabiliyorum. MSI GeForce 210 kullanıyorum bilgisayara GT720 uyar mı ? 3 gb ram var. 2.20 ghz pentium dual core işlemci var esk bir bilgisayar ona göre almayı düşünüyorum da.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Bu konuyu inceleyerek daha iyi cevap alabilirsin.
Ayreyten tecnopat sosyala konu açabilirsin. Bu konularda yardım edebilecek iyi forumlardan biridir.

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Bu konuyu inceleyerek daha iyi cevap alabilirsin.
Ayreyten tecnopat sosyala konu açabilirsin. Bu konularda yardım edebilecek iyi forumlardan biridir.
Arkadaşım link vermene gerek yoktu, basit bir şey.
GTX960 kartını inceleyelim
Oradaki 9 neslidir, ne kadar yeni o kadar iyidir ancak bu sonradan bakılması gereken bir özelliktir.
6 sayısı ise en önemli şey, performans sınıfı. 1 en kötü, 9 en iyi şeklinde. Önce buna, sonra nesle bakınız. Mesela GTX780, GTX950'den iyidir. Çünkü perfomansı daha yüksektir. Ama 950 daha yenidir.
Diğer bir kavram "Ti" kavramı.
Bu ise güçlendirilmiş demektir. Açılımı "Titanium"dur. Yani 750 kartı 7. nesil 5. performanstı değil mi? 750 Ti kartı ise, 750 kartının güçlendirilmişi demektir.
Soruna gelirsek;
Ekran kartı nesillerini eşitlerken ben şöyle yaparım.
720-630-540-450-360-270
Performans ortalama olarak bir sayı düşer her nesilde.
Yani 1. performans yerine 7. performans alacaksın. Ama yine de 740 çok iyi bir kart değil. Darboğaz yapar mı, evet bence yapabilir bazen.

KarakuleMC

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
720 Kötü kart sınıfında 5 orta kart sınıfının giriş kartı. Şimdiki kartından daha fazla performans vermez. Biraz daha para koyup 750 alman yada AMD ekran kartlarınada bakabilirsin.

AhmetCanSARAC

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Nasıl yani 720 210 dan daha fazla performans veremeyecek mi ? Açıkçası üzdü biraz bütçemi fazla zorlama imkanım yok 730 alsam çok bir şey farkedermi 720'ye göre ? Sadece Minecraft CSGO felan oynuyorum zaten.

KarakuleMC

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Nasıl yani 720 210 dan daha fazla performans veremeyecek mi ? Açıkçası üzdü biraz bütçemi fazla zorlama imkanım yok 730 alsam çok bir şey farkedermi 720'ye göre ? Sadece Minecraft CSGO felan oynuyorum zaten.
İlla Nvidia al diyen yok AMD nin ekran kartlarıda iyi 720 fiyatına 720 den daha iyi amd alabilirsin. Burdaki arkadaşlar sana bütçene göre ekran kartı bulamazlar. Dediğim gibi tecnopata konu açarsan yardımcı olurlar. Hem iyi fiyata hemde daha iyisini alabilirsin. İlla nvidia alıcaksın diye bir şart yok.