- En iyi cevaplar
- 0
Sapphire ekran kartı değil :CEn iyi ekran kartı Sapphire nvidia alma bence illaki alıcaksan ekran kartı.
Sapphire ekran kartı değil :CEn iyi ekran kartı Sapphire nvidia alma bence illaki alıcaksan ekran kartı.
Yeni nesil oyunları kaldıracaktır fakat ram kapasitesi 2GB o yetmez dimi ?İyidir iyi hos karttir. Yeni nesil oyunlarin coğunu ultra ayarda 30 fps oynatir. Ama tavsiyem biraz daha bekleyip 960 alman olacaktir
Not: dizustu bilgisayara takmayi dusunuyorsan deneme bileonlar icin mobil surumler uretiliyor
![]()
990 ne ara ciktiEVGA GTX 990 al
bu kadar cahilini gormemistim. Laptopa titan sli yapalim kaliteliyse. Yok oyle dunya. Turkiyede gt105 laptop versionu bile satilmiyor.Evet ama her laptopa olmaz laptopun iyi olması lazım.
Nasil yetmez ? 4K oynamayacaksan hayli hayli yeter o. Diger konuda istedigin 750ti den cok daha kaliteliYeni nesil oyunları kaldıracaktır fakat ram kapasitesi 2GB o yetmez dimi ?
Kazık yemişim :C İşlemci hariç :CAyıptır söylemesi bilgisayarım bu sizce kötümü marka olarak sormuyorum ama
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Baya bi ucuzlamış ben 2.5 milyara almıştımKazık yemişim :C İşlemci hariç :C
Ozaman ultimate kazık yemişsin :CBaya bi ucuzlamış ben 2.5 milyara almıştım
Abovv durum daha vahim.ultrada almiyor zaten -,-[DOUBLEPOST=1428514673,1428514603][/DOUBLEPOST]
dalga amacli soylemedim zaten -,-