Ekran Kartı Hakkında Soru

vErdemSoykal

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar bir konu daha açmıştım ama fikrimi değiştirdim çünkü ram kapasitesi 2GB dı Ben onu alcağıma daha uygun zaten yeni nesil oyunlara olmaz diye şunu almaya karar verdim bu ram kapasitesi 2GB ama 3 GB felan gene yapma şansımız varmı birde Assassin's Creed: Reveleations , AC:Black Flag felan kasar mı?

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
AC revelations ultra da rahat oynarsın fakat Black flag ı medium high arası oynayabilirsin.

yoloman

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Benim pc bundan kat kat iyi ve Ac 4 ü kaldırmıyor , bu pc hiç kaldırmaz. Çöker.

vErdemSoykal

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Önceki konuda gtx 760 yazmıştım. Neden şimdi 750 ti yi tercih ettin ki?
Ram kapasitesi 2 sininde yetersiz maalesef ben yeni nesil oyunlar için istedim fakat yeni nesil en az 4-6 gb istiyor. Madem yeni nesil çalıştırmıyor bare ucuz olsun dedim.
Benim pc bundan kat kat iyi ve Ac 4 ü kaldırmıyor , bu pc hiç kaldırmaz. Çöker.
Ben orta ayarda oynayacağım ve performansı düşüreceğim. Son ayarda oynamak gibi bir niyetim yok.

CubeSword

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
750ti alma.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

r7 265 bile her alanda eziyor onu. Sana tavsiyem r9 270 tir aradaki fiyat farkı 750ti le 50 lira civarı ve gördüğün gibi BF4ü ultra da(AA'sız) çatır çatır oynatıyor. (38 fps akıcıdır) Ki kart sana yetmediğinde 2.yi ekleme şansın var r9 270 te ve r7 265 te ama 750ti SLI desteklemez yani yetmemeye başladığı an çıkarıp, atıp yeni bir kart takmak zorundasın. Sırf nvidia diye kart almayın AMD de çok daha iyi kartlar olabiliyor fiyata göre.

mciltrot34

International Rias Fanclup President
En iyi cevaplar
1
750ti alma.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

r7 265 bile her alanda eziyor onu. Sana tavsiyem r9 270 tir aradaki fiyat farkı 750ti le 50 lira civarı ve gördüğün gibi BF4ü ultra da(AA'sız) çatır çatır oynatıyor. (38 fps akıcıdır) Ki kart sana yetmediğinde 2.yi ekleme şansın var r9 270 te ve r7 265 te ama 750ti SLI desteklemez yani yetmemeye başladığı an çıkarıp, atıp yeni bir kart takmak zorundasın. Sırf nvidia diye kart almayın AMD de çok daha iyi kartlar olabiliyor fiyata göre.
biri 200w çekiyor bir 65-70w olsun o kadar.