Ekran Kartı sorunu :(

Flarrow

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhabalar,

Çoğu oyuna girmeyi denediğimde, ekran kartı hatası veriyor.(Titan Savaşları, minecraft) Çözümünü araştırdığımda driverlarını güncelle dediler ama onboard ekran kartı olduğu için inteldir diye düşündüm. Yükledim hata verdi. Bi ara AMD hata verdi, demekki ekran kartım AMD diye düşündüm onun driverını indirdim hata verdi. Ne yapmam gerek?

UtkuÖZKAN

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Yeni kurulan windowsta msi installer bozuk yüklenmiş olabilir..

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
yükleyerek bu sorunu büyük bir ihtimalle çözebilirsin.. Bunun sebebi muhtemelen ya eksik dosya yüklendi yada dosya başka bir sebepten dolayı bozuldu..

Flarrow

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yeni kurulan windowsta msi installer bozuk yüklenmiş olabilir..

yükleyerek bu sorunu büyük bir ihtimalle çözebilirsin.. Bunun sebebi muhtemelen ya eksik dosya yüklendi yada dosya başka bir sebepten dolayı bozuldu..
Ya senin dediğinide yapıcam ama şu an Ekran kartımın ismiyle eşleşen tüm driverları deniyorum çoğu hata verdi son bir tane daha deniyeceğim sonrada seninkini uygularım :)

UtkuÖZKAN

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Ya senin dediğinide yapıcam ama şu an Ekran kartımın ismiyle eşleşen tüm driverları deniyorum çoğu hata verdi son bir tane daha deniyeceğim sonrada seninkini uygularım :)
Güncellemek için bir de şunu dene:
Bilgisayarım'a sağ tıkla özellikler de, açılan pencereden aygıt yöneticine bas(Sol üstte), Ordan on birinci sıradaki ekran bağdaştırıcılarını aç ve ekran kartının üstüne sağ tık yap. Sonra da sürücü yazılımını güncelleştir de. :D

Flarrow

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güncellemek için bir de şunu dene:
Bilgisayarım'a sağ tıkla özellikler de, açılan pencereden aygıt yöneticine bas(Sol üstte), Ordan on birinci sıradaki ekran bağdaştırıcılarını aç ve ekran kartının üstüne sağ tık yap. Sonra da sürücü yazılımını güncelleştir de. :D
Abi cidden çok teşekkür ederim ya. Cidden cidden cidden. Şu ekran kartı için 15 dosya yüklemişimdir ama bu işe yaradı ya. Ulan varya sevinçten ölüyorum şu an adamsın Utku ya :D

UtkuÖZKAN

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Abi cidden çok teşekkür ederim ya. Cidden cidden cidden. Şu ekran kartı için 15 dosya yüklemişimdir ama bu işe yaradı ya. Ulan varya sevinçten ölüyorum şu an adamsın Utku ya :D
Yardımcı oldu isem ne mutlu bana. :D. Ben de sevindim. O zaman iyi oyunlar,iyi forumlar.

GT-I9500 cihazımdan gönderildi