Ekran kartı sorunu

java10

kız çava bana kahve yap
En iyi cevaplar
0
selam, ekran kartım dün bi anda pc yi kitledi yani pc kitlenmedi sadece ekran dondu ve restart atmak zorunda kaldım, bir daha açayım dedim bu sefer hiç açılmadı, ekran kartına bakarak açtım pc yi o zaman fanların çalışmadığını gördüm ilk açılışta çok ufak bi dönüyor sonra direk duruyor, dün kitlenmesinin sebebi de fanların durmasından kaynaklı olduğunu düşünüyorum bi bilgisi olan var mı ekran kartları ile ilgili bu sorunu çözebilecek biri?

Faruksvs7

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Selamlar Kardeşim.Öncelikle Geçmiş Olsun Sendeki Aynı Sorun Bendede Oldu Kartın Fanları İlk Etapta Döndükten Sonra Duruyordu...Daha Sonra Ekran Kartını Çıkarttım Sorunun Hangi Bileşende OLduğuna Baktım.İşlemcide Gömülü OLan Kart Girişine Taktım Yine Çalışmadı Bilgisayar Daha Sonra Anladımki Anakartta Kısa Devere Yapan bir şey OLduguna Yani Sen Hiç Uğraşma Garantisi Varsa Garantiye Götür Yoksa Eğer Garantisi Sağlam Bir Bilgisayarcıy Götürmen Gerekiyo Çünkü İçerisinden Parça Çalıyorrlar...

maqertc

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Selamlar Kardeşim.Öncelikle Geçmiş Olsun Sendeki Aynı Sorun Bendede Oldu Kartın Fanları İlk Etapta Döndükten Sonra Duruyordu...Daha Sonra Ekran Kartını Çıkarttım Sorunun Hangi Bileşende OLduğuna Baktım.İşlemcide Gömülü OLan Kart Girişine Taktım Yine Çalışmadı Bilgisayar Daha Sonra Anladımki Anakartta Kısa Devere Yapan bir şey OLduguna Yani Sen Hiç Uğraşma Garantisi Varsa Garantiye Götür Yoksa Eğer Garantisi Sağlam Bir Bilgisayarcıy Götürmen Gerekiyo Çünkü İçerisinden Parça Çalıyorrlar...

Babamın tanıdık bir bilgisayarcısına götürdük benim güç kaynağı bozulmuştu. Sağolsun 200tl demek yerine 70tl dedi. Yani tanıdık olursa çok iyi olur. Adamı okadar fazla kişi ziyaret ediyorki adamın artık paraya ihtiyacı yok. Çok fena biri çok sağlam yapıyor. Ben bilgisayar marka üreticisi olsaydım. O adamı alır genel müdür yapardım. Okadar sağlam çalışıyor.

CowboyBebopTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Ekran kartı modeli, markasını ve dizüstü mü yoksa masaüstü mü olduğunu söylersen yardımcı olmaya çalışırım.

Umut Savas

Ne demek yanlış? Ben mi?
En iyi cevaplar
0
format at düzelir :D

Bu espriyi de yaptıktan sonra, @CowboyBebopTR 'nin dediği gibi Ekran kartı modelini ve ne ekran kartını aldığın tarihi söylersen belki yardımı dokunabilir.
yani medyum falan değiliz açılmıyor dediğin zaman bize gerekli bazı bilgiler vermen gerekiyor ki yardımı dokunsun.

java10

kız çava bana kahve yap
En iyi cevaplar
0
Bu genel bi sorun yani model vermem ne degistirir bilmiyorum ama yine vereyim, zotac 760 amp edition

CowboyBebopTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Bu genel bi sorun yani model vermem ne degistirir bilmiyorum ama yine vereyim, zotac 760 amp edition
Fanların kirden dolayı dönmeme olasılığı yüksek. Zotac kart soğutmasına hiç güvenmiyorum, çok kalitesiz ve baştan savma bir işçilik var. Kart bakır boruların kirlenmesinden dolayı hasar görmüş olabilir ancak önce soğutma fanlarını temizlemeyi dene, olmazsa anlayan birine gösterirsin.