Ekran kartı

Ashan

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar sizden yardım istiyeceğim.Bende nvidia geforce gt730 internette baktığıma göre bu oyun kartı değilmiş ben yaklaşık 4 aydır bunla oynuyorum.Pek kolay değil ama oluyor işte.Gerçekten çok kasmalar olabiliyor rocket leagude hatta minecraftta bile kasıyor payday 2 payday the heist hepsine kasma var.Sizden bir ricam bana pahalı olmayan iyi bir oyun için ekran kartı önerirmisiniz.Titan x filan istemeyin lütfen
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
medium yani en düşükte açsın o yeter outlast filan mediumda 60 fps olsun yeter benim için.

Kullanıcı0000

Donuts :3
En iyi cevaplar
0
GTX750ti Uygun olabilir. -400-550 Bir fiyatı vardır ama çok iyi şekilde performans gösterir. Kısaca açar istediklerini

Ashan

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
gtx750ti ve r7 250 arasında kaldım.r7 250 mediumda 60 fps alırken.gtx750ti ultrada 30 fps alıyor sizce hangisini almalıyım.

Kullanıcı0000

Donuts :3
En iyi cevaplar
0
gtx750ti ve r7 250 arasında kaldım.r7 250 mediumda 60 fps alırken.gtx750ti ultrada 30 fps alıyor sizce hangisini almalıyım.

r7 250, Ti ye göre GPU Turboda biraz daha hızlıdır. Ama Ti Hafıza ve performans açısından r7 250 ye fark atmaktadır.
İkiside GDDR5 Olsada Hız açısından Ti Tabikide iyidir.

Ashan

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0

r7 250, Ti ye göre GPU Turboda biraz daha hızlıdır. Ama Ti Hafıza ve performans açısından r7 250 ye fark atmaktadır.
İkiside GDDR5 Olsada Hız açısından Ti Tabikide iyidir.
Yani ti almalıyım diyosun oyunda daha çok performans verir gibi.