Ekran Kartından Yardım İstiyorum!

profesordoktor

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Bilgisayarım Geçen Bölgmedeki Bir Elektrik Dalgalanmasından Yandı Ve Herşeyi Baştan Yaptırdım Ve Bütcem Azdı :(
Benim şu anda bulabildiğim bilgiler bunlar:
Bilgisayar: WinXP
Ram: 960 Mb
Hız: 2.00 GHz
Ekran;
Ad: VIA Chrome9 HC IGP
Üretici: S3 Graphics Co., Ltd.
DAC Türü: Internal
Yaklaşık Top. Bellek: 64.0 Mb

Geri Kalanlar Önemli Değil Heralde Bilmiyorum...

Sorunum Ekran Kartım Kasıyor 64 mb diyo eskiden o 6 ydı bildiğiniz 6.0 yazıyordu nasıl yükseldi ve hala mc kasıyor 50 mod kullanıyorum bütün özellikleri düşürüyorum flan flan hala kasıyor hele modsuzda aldığım fps 5 9 8 7 gibi şeyler bunu nasıl yükseltirim 498 ram kullanıyor belirtiyim dedim siz bana çare bulursunuz inşallah :)

Zangow

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
498'den fazla verirsen bilgisayar kendine harcayamaz.Benim şu an ki bilgisayarımın rami 2GB 1024MB kullanıyor ekran kartım SİS (Telefonumun ekran kartı daha iyi.)
bende senin gibi 15-16 FPS maksimum alıyorum 1x1 resource pack ve Optifine'nin en kötü ayarlarıyla.

(Geçmiş olsun.)

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
498'den fazla verirsen bilgisayar kendine harcayamaz.Benim şu an ki bilgisayarımın rami 2GB 1024MB kullanıyor ekran kartım SİS (Telefonumun ekran kartı daha iyi.)
bende senin gibi 15-16 FPS maksimum alıyorum 1x1 resource pack ve Optifine'nin en kötü ayarlarıyla.

(Geçmiş olsun.)

498'depn fazla verirsen bilgisayar kendine harcayamaz.Benim şu an ki bilgisayarımın rami 2GB 1024MB kullanıyor ekran kartım SİS (Telefonumun ekran kartı daha iyi.)

(Geçmiş olsun.)
Mcpacther denedin mi hiç?

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

profesordoktor

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Ekran Katına Yapabileceğim Bir Şey Yok (Hrlde) Ama Ram Konusunda Bana Yardımcı Olun Benim Oyun için en verimli ayarlar için kaç ram lazım hem bilgisyarın kendisine hemde minecrafta vereceğimi