Ekran Kartının Fanlarını %100'e Alırsak Ne Olur ?

DragonCrawLs

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Merhabalar !
Bu gün sizlere bir sorum olacak arkadaşlar.
Asus R9 390 okuduğum kadarıyla otomatik fana bırakılırsa 85-86 dereceye kadar çıkıyormuş.
Bir kullanıcı yorumu gördüm. ''Otomatik fanları kapatıp fanları %55-60'a alıyorum şu an ekran kartı 75-76 derece.'' yazmış.
Sizce fanları %100 yapıp kullanmak mantıklı mıdır ? Ekran kartına zarar verir mi ?​

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Yani daha çok kullanilacağı için daha çabuk yıpranir ama kısa vadede hiçbişeycikler olmaz, fanini yavaşda yapma iğrenç bir ses çıkıyor. En temizi otomatik.

AnadoluHost*Eski

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba. Bir süreliğine R9 390 Nitro Triple versiyonunu kullandım. Isınma olayı sadece çok aşırı zorlayan Benchmark'larda oluyor. Şahsen 4K veya 1080P'de 68-69 dereceyi geçiremedim otomatikte, iyi forumlar.

DragonCrawLs

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Merhaba. Bir süreliğine R9 390 Nitro Triple versiyonunu kullandım. Isınma olayı sadece çok aşırı zorlayan Benchmark'larda oluyor. Şahsen 4K veya 1080P'de 68-69 dereceyi geçiremedim otomatikte, iyi forumlar.
Sapphire Nitro serisi ile bayağı bir yol katetti ancak Asus R9 390 daha çok hoşuma gidiyor. Sistemi bir kere aldım mı 10-11 yıl boyunca kullanmayı planlıyorum ancak oynayacağım sadece 3-4 oyun var daha fazla bir şey oynayacağımı sanmıyorum.

AnadoluHost*Eski

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sapphire Nitro serisi ile bayağı bir yol katetti ancak Asus R9 390 daha çok hoşuma gidiyor. Sistemi bir kere aldım mı 10-11 yıl boyunca kullanmayı planlıyorum ancak oynayacağım sadece 3-4 oyun var daha fazla bir şey oynayacağımı sanmıyorum.
Performans ve stabil konusunda Sapphire 3xx ve 4xx konusunda önde. Ayrıca zaten Asus ve MSI ekran kartlarında oynama yapıp daha güçlü göstermeye çalışmışlar.

Progr4mm3r

Running in the memes
En iyi cevaplar
0
Overloaddan bilgisayarın daha çok ısınabilir, oyunların daha çok kasmasına sebep olabilir. Bana olmuştu, deneme bence :)