Ekranda Karıncalanma.

Shadow.

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar. Küçük bir sorunumu sizlerle belki çözüm bulabilirsiniz diye paylaşmak istiyorum. Her oyun açtığımda yaklaşık 15 dk sonra ekranda karıncalanma yaşıyorum sebebi nedir acaba bunu önlemek için ne yapabilirim(düzeltmek için ya res atıyorum ya da bekliyorum kendine gelincede Nvindia hata veriyor.)
Teşekkürler. İyi forumlar...

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar. Küçük bir sorunumu sizlerle belki çözüm bulabilirsiniz diye paylaşmak istiyorum. Her oyun açtığımda yaklaşık 15 dk sonra ekranda karıncalanma yaşıyorum sebebi nedir acaba bunu önlemek için ne yapabilirim(düzeltmek için ya res atıyorum ya da bekliyorum kendine gelincede Nvindia hata veriyor.)
Teşekkürler. İyi forumlar...
Görünüşe gore ekran kartiniz cok isinmis bilgisayarınız tozlanmis olabilir acaba masaustumu dizustumu soylermisiniz

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Shadow.

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Masaüstü kullanıyorum ve resim çekmemede izin vermiyor mouse dahil her seyi kitliyor telefonumdan çekebilirsem atarım ayrıca ısı konusu olabilir denetimleri yaptığımda bayağı bir ısı gösteriyor fakat tozlanma yok temiz tamamen bilgisayar.[DOUBLEPOST=1383991900,1383991798][/DOUBLEPOST]

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Masaüstü kullanıyorum ve resim çekmemede izin vermiyor mouse dahil her seyi kitliyor telefonumdan çekebilirsem atarım ayrıca ısı konusu olabilir denetimleri yaptığımda bayağı bir ısı gösteriyor fakat tozlanma yok temiz tamamen bilgisayar.
Bilgisyarin icine baktiniz mi yada hic bir bakim yaptiniz mi yaptisaniz en son ne zaman yaptiniz

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Belkide ekran kartina cok yukleniyorsunuzdir

Shadow.

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Yani çok yüklenme dediğin Minecraft a bile ısınıyor :) 10 dakika oynayabiliyorum fakat eskiden hiç böyle bir sorunum yoktu format deneyeceğim bugün bir teknik servisle konuşayım ayrıca Gpu sıcaklıgını azalta bilicek bir program var mıdır?

LaRive

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Formata gerek yok bence. Ekran kartında bir sorun olduğu kesindir teknik bir sorundur teknik servisiniz ile görüşünüz.

Shadow.

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Haklısın ben bugün bir teknik servis ile görüşeyim aklınıza bir şey gelirse yazarsanız iyi olur özellikle şu ısınmayı düşürmek için bir çareniz varsa. Hepinize teşekkür ederim iyi forumlar... :)

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Haklısın ben bugün bir teknik servis ile görüşeyim aklınıza bir şey gelirse yazarsanız iyi olur özellikle şu ısınmayı düşürmek için bir çareniz varsa. Hepinize teşekkür ederim iyi forumlar... :)

Isınmayı Düşürmek İçin Fanları Temizletmen / Temizlemen Gerekir.Karıncalanma İse Ekran Kartına Çok Yüklendiğin İçindir.

Ayrıca Bu Konuda Yaptığım Bir Spam Varsa Söyle ki Emin Olayım @Shadow_Premasium

Shadow.

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Benim konuma yapılmış her yorum benim için değerlidir şu ana kadar kimsenin spam yaptığını düşünmüyorum... Ayrıca bilgisayar temiz tozunu daha dün aldım.