istediğim şey ekranin otomatik çevrilmesi, resimlerdeki yazilar bile.Google çeviri ._.
Google çeviri site çevirisi yapabilir(Her ne kadar tam olmasada) linki oraya yapıştırırsan ama resimleri yapamazistediğim şey ekranin otomatik çevrilmesi, resimlerdeki yazilar bile.
PC'den çevirmek çok zor. Öyle bir program daha icat edilmedi , ama arkadaşında dediği gibi translate aracılığıyla elinle yazarak çevirebilirsin.
önemli bir şey değil okicam yaniHer gün 3 sayfa 3 sayfa çevirebilirsin. Belki 1 yıl sürer ama madem çok önemli bir şey uğraşabilirsin. Ama dediğim gibi öyle bir program icat edilmedi ya da biz bilmiyoruz.
Daha ne kadar söylicem, kamera kullanmadan yapmak istiyorum.Bilmiyorum. Araştırayım bi ama bulacağımı sanmıyorum.
"Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol." belki işine yarar ha?
Kamera kullanılmadan yapmak çok zor diyorum ya.Daha ne kadar söylicem, kamera kullanmadan yapmak istiyorum.
Hm altta yazan şey işime yarayabilir ama saol.
Hm ilalha telefon istiyo :/Kamera kullanılmadan yapmak çok zor diyorum ya.
Anlaşilmamasi önemli değil, anlarim ben. Ayrica mangadaki yazilar aşırı özene bözene yaziliyor, çok net çeviriyor normal yazincada.Kamera kullanılmadan yapmak çok zor diyorum ya.
Adamların öyle bir program yapması için dünyadaki bütün çevirilecek şeyleri çevirmeleri gerekir. Yoksa Translate gibi anlaşılmayacak şekilde çevirir.
Bulursan bizede haber et o zamanHm ilalha telefon istiyo :/
Anlaşilmamasi önemli değil, anlarim ben. Ayrica mangadaki yazilar aşırı özene bözene yaziliyor, çok net çeviriyor normal yazincada.