Ekrandaki yazilari istediğim bir dile çevirmek ?

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Beyler telefonda vardi öyle bi uygulama kamera ile çeviri yapiyodu acaba monitörden çevirmek mümkünmü ?
İstediğim şey ekranin otomatik çevrilmesi, resimlerdeki yazilar bile.

Einherjar

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
PC'den çevirmek çok zor. Öyle bir program daha icat edilmedi , ama arkadaşında dediği gibi translate aracılığıyla elinle yazarak çevirebilirsin.

Einherjar

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Her gün 3 sayfa 3 sayfa çevirebilirsin. Belki 1 yıl sürer ama madem çok önemli bir şey uğraşabilirsin. Ama dediğim gibi öyle bir program icat edilmedi ya da biz bilmiyoruz.

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Her gün 3 sayfa 3 sayfa çevirebilirsin. Belki 1 yıl sürer ama madem çok önemli bir şey uğraşabilirsin. Ama dediğim gibi öyle bir program icat edilmedi ya da biz bilmiyoruz.
önemli bir şey değil okicam yani :D O şekilde tüm zevki kaçıyor. Resim tariyan programlar var yaziya döken çevirenide olmali :(

Bu arada telefon kamerasi ile bu dediğim yapiliyor

Einherjar

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Daha ne kadar söylicem, kamera kullanmadan yapmak istiyorum.
Hm altta yazan şey işime yarayabilir ama saol.
Kamera kullanılmadan yapmak çok zor diyorum ya.

Adamların öyle bir program yapması için dünyadaki bütün çevirilecek şeyleri çevirmeleri gerekir. Yoksa Translate gibi anlaşılmayacak şekilde çevirir.

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Hm ilalha telefon istiyo :/

Adamların öyle bir program yapması için dünyadaki bütün çevirilecek şeyleri çevirmeleri gerekir. Yoksa Translate gibi anlaşılmayacak şekilde çevirir.
Anlaşilmamasi önemli değil, anlarim ben. Ayrica mangadaki yazilar aşırı özene bözene yaziliyor, çok net çeviriyor normal yazincada.