- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba arkadaşlar, son zamanlarda Zenimax şirketinin "Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited" adli oyunu son zamanlarda bayaği bi yükselişe geçti. Çıkışını pingli yapan bu gariban oyunumuz sanirim piyasaya geri dönüyor.
Eso nedir, yenir mi ? Diyenler için kısaca bi özet geçmek gerekirse Elder Scrolls Serisinin, pek doğru olmasada Skyrimin online versionu diyebiliriz. Skyrimin online versionu falan değil ama hikayesi skyrim ile bağlantili. Herneyse oyun kısaca orta çağ temali bir mmorpg oyunu.
Nerden kapildin bu fikre ?.
[+] IGN yeni gelen update ile ilgili bir tanitim hazırlamiş çok ilginç bir şekilde.
[+] PC versiyonu genelde 5k civarinda user taşırken şu an 10k user sayisi var.
[+] Hergün update geliyor.
[+] Oyun içi nereye gitsem en az 10 kişi görüyorum çok yoğun bi canlilik var.
[+] Her update'de oyuncularin sıkılmaması için yapilmiş düzenlemeler. Oyunda 50lvl olduktan sonra Champion Point (kısaca CP) diye bi sistem açılıyor ve bu yeni lvl'ınız oluyor. Bu CP her lvl atladiğinizda alttaki resimde gördüğünüz pasif ağacı için bir puan kazaniyosunuz. Şuanki CP limiti 1000 civarinda her update çoğaliyor. Yani oyunda 1000lvl abiler görebilirsiniz.
Umarım bu artış oyunun yaş kitlesini düşürmez...
Elder Scrolls Online hakkında kısa bir pvp videosu, belki ilginizi çeker.
Eso nedir, yenir mi ? Diyenler için kısaca bi özet geçmek gerekirse Elder Scrolls Serisinin, pek doğru olmasada Skyrimin online versionu diyebiliriz. Skyrimin online versionu falan değil ama hikayesi skyrim ile bağlantili. Herneyse oyun kısaca orta çağ temali bir mmorpg oyunu.
Nerden kapildin bu fikre ?.
[+] IGN yeni gelen update ile ilgili bir tanitim hazırlamiş çok ilginç bir şekilde.
[+] PC versiyonu genelde 5k civarinda user taşırken şu an 10k user sayisi var.
[+] Hergün update geliyor.
[+] Oyun içi nereye gitsem en az 10 kişi görüyorum çok yoğun bi canlilik var.
[+] Her update'de oyuncularin sıkılmaması için yapilmiş düzenlemeler. Oyunda 50lvl olduktan sonra Champion Point (kısaca CP) diye bi sistem açılıyor ve bu yeni lvl'ınız oluyor. Bu CP her lvl atladiğinizda alttaki resimde gördüğünüz pasif ağacı için bir puan kazaniyosunuz. Şuanki CP limiti 1000 civarinda her update çoğaliyor. Yani oyunda 1000lvl abiler görebilirsiniz.
Umarım bu artış oyunun yaş kitlesini düşürmez...
Elder Scrolls Online hakkında kısa bir pvp videosu, belki ilginizi çeker.
Son düzenleme: