EleganceNetWork | Op SkyBlock | Eğlenceyi doyasıya yaşa!

Merdocann

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0

Merhaba, ben Mert bugün size yeni açtığım Op Skyblock sunucumuzu tanıtacağım.
Arkadaşlar sunucumuzda alım yok, benim yetkili alma sistemim var, kısaca anlatayım.
Sunucuda aktifliginiz dikkatimi çeker o yüzden o oyuncunun yetkili olabilme şansı yüksektir.

Sunucu Türü | Op SkyBlock
Slot | 50
Sunucu IP Adresi | 46.20.1.66:1175

Spawn'ımız alıntıdır, Yeni spawn şuanda hazırlanıyor.

İlginiz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.

KöylüTakas Sistemi (BETA)
KöylüTakas'da Obsidyenler ile Coin alıyorsunuz bu Coinler ile Parça alacaksınız.
Bu Parçalar ile Demir ve Altın spawnlerler alınabiliyor.

Adakit
/Adakit yazarak 8 Stack Diamond Block ve 3 adet Iron Golem Spawner alabilirsiniz.

Sat Menüsü
/Sat ile menüyı açarsınız ve 640 adet Gül ve Demirin bulundugunda satabilirsiniz.
Demir | 60000$
Gül | 14000$

AdaFly
Herkes'de /AdaFly komutu bulunmaktadır.

Sesli Sohbet Discord Aktif
Sizlerin daha iyi bir oyun keyfi yaşamanız için Discord adresimiz aktif!
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Kurucu | Kiasan
Admin | Amin
Builder | BatuhanTurken

Market

Arena

Spawn (ALINTI YENİSİ YAPIM AŞAMASINDA)

EmirSİNCE

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Neden herkes sayısal ip kullanıyor anlamıyorum sayısal ipler en fazla 1 ay falan hayatta kalıyor. sonra sw kapanıyor neden buakdar ugraştınızki gitseydiniz nitradodan batihosttan açsaydınız iyi forumlar.

CashTR

Ulaş Demirci / ShadeTR
En iyi cevaplar
0
Neden herkes sayısal ip kullanıyor anlamıyorum sayısal ipler en fazla 1 ay falan hayatta kalıyor. sonra sw kapanıyor neden buakdar ugraştınızki gitseydiniz nitradodan batihosttan açsaydınız iyi forumlar.
Bilmeniz gerekir sayısal ip yada yazılı ip diye bir kavram yanlıştır. "SERVER.HOSTADI.com" bu tarz harf ve kelime içeren adresler DNS adresidir.. Bu sistem tamamen ücretsiz değil tüm hosting firmalarında. Yani bir SS'in (SS = Sunucu Sahibi // Kendi kelime tabirim.) istediği şekilde ip vermesi normaldir. DNS olan sunucuların daha fazla hayatta kaldığı teziniz tamamen asılsızdır.

Merdocann

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hocam ben kaç tane server açtım hepsinin ömrü 1 sene oldu.
Sonra online yetersizliginden kapattım parasınıda cebimden ödedim.
İninalımda para yoktu axitrden hemen açtım birtane düzenledim.
Vip satışlarım oldugu zaman Batihost'a geçeceğim.