bu adamlıktan biraz uzak olmuyor muTartışmalarda sözlü olmasa bile kalan her türlü kanal aracılığıyla dominant olun. Ses tonu, duruş vs. Sanalda geçen bir tartışma & eleştiri ise buradakilerden farklı olarak şunu yapabilirsiniz, kurt taktiği:
Kurtlar sürü halinde hareket eder. Karşıdaki fark etmeyecek şekilde birkaç arkadaşınıza haber verin ve sizi eleştiren kişiye baskı yapmaları için konuya çağırın. Böylece ardı ardına yumruk yiyen rakip sersemleyecektir.
Kim kuralına göre oynanacağını söyledi ki?bu adamlıktan biraz uzak olmuyor mu![]()
ama eleştiri öyle olmaz kiKim kuralına göre oynanacağını söyledi ki?![]()
Eleştiri yapmaktan değil eleştiriyle baş etmekten bahsediyoruz zaten.ama eleştiri öyle olmaz ki![]()
ha olayı yanlış anlamışım, öyle bir olay olursa beni arayın 8 kişi getirebilirim. 8'i de edebiyat mezunu insanlar.Eleştiri yapmak değil eleştiriyle baş etmekten bahsediyoruz zaten.
6 radyo televizyoncu da yeterli. @GodofMilkerha olayı yanlış anlamışım, öyle bir olay olursa beni arayın 8 kişi getirebilirim. 8'i de edebiyat mezunu insanlar.
Radyo televizyoncular biz türkçe bilmiyor ve matematik kötü sayamıyor biz6 radyo televizyoncu da yeterli. @GodofMilker
ooo ondan da bende var. bir tane de sivil havacılık var o ne yapar bilmiyorum ama ayarlar bir şeyler.6 radyo televizyoncu da yeterli. @GodofMilker