Daaydreamer
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 3
Şuraya eleştirebileceğim bir şey yazın da eleştireyim. Ne diyeyim şimdi bu mesaja? "atın" kelimesini yanlış yazdığını ve ilk bakışta anlaşılamayabileceğini mi eleştireyim?tek atın kanka biz dağılalım D:
Şuraya eleştirebileceğim bir şey yazın da eleştireyim. Ne diyeyim şimdi bu mesaja? "atın" kelimesini yanlış yazdığını ve ilk bakışta anlaşılamayabileceğini mi eleştireyim?tek atın kanka biz dağılalım D:
Düşüncemi söylemedim, gerçeği söyledim ustam. Bu bir gerçek, Türkiyede doğru bilinen çok yanlış var.tek atın kanka biz dağılalım D:
Yorumu üsttekine yazmanız gerekiyordu. Sonuçta bu üstteki yoruma eleştiri yapma oyunu. Benim eleştirimde bu olsa gerek.Düşüncemi söylemedim, gerçeği söyledim ustam. Bu bir gerçek, Türkiyede doğru bilinen çok yanlış var.
Yorumu üsttekine yazmanız gerekiyordu. Sonuçta bu üstteki yoruma eleştiri yapma oyunu. Benim eleştirimde bu olsa gerek.![]()
Neden ters emoji koyuyorsunuz ki ne olduğunu anlamak için ekranı döndürdüm?!!!!!
kardeşim bak bunların hepsi dış güçlerin oyunuNe o öyle yalan yalan bağırmalar![]()
Böyle bir hort yokkardeşim bak bunların hepsi dış güçlerin oyunu
böyle bir mesaj yokBöyle bir hort yok
böyle bir mesaj yok
Çok oyun oynamışsın yapma, biraz da mizah kabiliyeti.tek atın kanka biz dağılalım D:
hortların hortuÇok oyun oynamışsın yapma, biraz da mizah kabiliyeti.
hortların hortu
Adam hort kullanmış sen hortuma bağlayarak mizah mı yaptığını sanıyorsunHortum
İnsanların eleştirilerine eleştiri ile cevap vererek komik mi oldun şimdi?