Elimde 10 TL var. Steamde oyun önerir misiniz ?

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
10 Liralık bir bütcem var.
Steamde eğlence türü olarak 10 liraya uygun ne önerirsiniz
15 lirada olur aslında sadece 10 lira değil.

zombiespaceman1

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Korku olarak five nights at freddys , tower defence olarak plants and zombies goty edition var (çok sevdiğim bir oyun) , fps olarak half life , team fortress classic , day of defeat bildiklerim bunlar

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
15 lirada olursa bı 10 lira daha ekle csgo al
GMOD 13 al bence eğlence istiyorsan
Bunlar var.
Korku olarak five nights at freddys , tower defence olarak plants and zombies goty edition var (çok sevdiğim bir oyun) , fps olarak half life , team fortress classic , day of defeat bildiklerim bunlar
Five Nights At Freddy's .s
Bunlar sevmediğim oyunlar :/
Goat Simulator ^^
Bunu almayı düşünüyordumda oyunun bütün olayını videolardan öğrendim yani almayı düşünmüyorum

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oda olabilir aslında ya.
Onun demosunu çok oynadım hoşuma gitti biraz.
Ama benim böyle oyunlarda yapabileceğim bir şey yok.
Mesela ev inşa ediyorum maden kazıyorum evi geliştiriyorum kenarları süslüyorum bu kadar. Böyle oyunlarda baska bir şey gelmiyor aklıma.

K

Klood07

Ziyaretçi
Oda olabilir aslında ya.
Onun demosunu çok oynadım hoşuma gitti biraz.
Ama benim böyle oyunlarda yapabileceğim bir şey yok.
Mesela ev inşa ediyorum maden kazıyorum evi geliştiriyorum kenarları süslüyorum bu kadar. Böyle oyunlarda baska bir şey gelmiyor aklıma.
Benim PC'de rahatça oynanabilen tek oyunda bundan çok daha fazla şey yapılabiliyor :/

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim PC'de rahatça oynanabilen tek oyunda bundan çok daha fazla şey yapılabiliyor :/
Duyduğuma göre aşşağılarda boss felan varmış
ve serverlerde itemlerinle beraber oynayabiliyormuşsun. Ama emek lazım ya ben öyle bossla savaşmak için felan kendimi hazırlayamam çok uzun sürer benim için :D Evi yapar bırakırım.

zombiespaceman1

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Üzgünüm :) gözümden kaçmış game dev tycoon'a bir bak 18 tl . Steamda türkçe desteklediği de yazıyor .