Laloww_
Altın Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Kanka?sa knk
seni Kabenin inşa edilddiği yıla gönderirdim.
Lütfen yapma,artık kanka değiliz o abiliğinden sonra...
Ben de seni Annenin doğduğu yıla gönderiyorum...
Kanka?sa knk
seni Kabenin inşa edilddiği yıla gönderirdim.
Ben de seni Pikachu'nun çizimcisinin 5.doğumgününe yolluyorum...Seni 2029 A Gönderirdim. Astroid Dünyaya Çarpsın Burası 2029 Burda Acıma Yok!
seni M.Ö void yılına gönderiyorum ve bir mta yüzünden olduBen de seni Pikachu'nun çizimcisinin 5.doğumgününe yolluyorum...
Sonuçta gerçek yüzünü gördüm ya,o bana yeter...seni M.Ö void yılına gönderiyorum ve bir mta yüzünden oldu
seni 5 milyon yıl öncesine yolluyorum.. daha çimenlerin ve yeraltının oluşumunu şu an izliyorsun.Bende seni Cengiz Han'ın cenazesine yolluyorem.İyi gebermeler..
Özentiseni 5 milyon yıl öncesine yolluyorum.. daha çimenlerin ve yeraltının oluşumunu şu an izliyorsun.
o benim gerçek yüzüm değildi. bana ö.m gönder orda konuşalım.Bende seni Cengiz Han'ın cenazesine yolluyorem.İyi gebermeler..
EDIT:Bunu @ColdFireTR ye yazmıştım[DOUBLEPOST=1413220880,1413220830][/DOUBLEPOST]
Sonuçta gerçek yüzünü gördüm ya,o bana yeter...
Ben onu @ColdFireTR ye yazdıydım ama neyseseni 5 milyon yıl öncesine yolluyorum.. daha çimenlerin ve yeraltının oluşumunu şu an izliyorsun.
cengiz han zenginmiydi?Ben onu @ColdFireTR ye yazdıydım ama neyse[DOUBLEPOST=1413221069,1413220950][/DOUBLEPOST]Ben sizi Cengiz Han'ın cenazesine yolladım lao,sayemde zengin oldunuz
![]()
IIIIIIIIY İĞRENCSİN
Evet.Hatta Tarihin En Gaddar Beylerinden Olduğu için Paraları çalınmasın diye cenazesine gelen herkesi öldürdüler.Tabi öldürenleri de cenazeye gitmeyen başkaları öldürdü.cengiz han zenginmiydi?