ELIPSNETWORK - MİMAR, REHBER, TOPLULUK YÖNETİCİSİ VE TASARIMCISINI ARIYOR!

aLoneX

help me
En iyi cevaplar
0
ODo8Pz.png

Biz Kimiz?
Biz henüz yeni kurulmayı amaçlasakta Faction olarak büyük yerlere gelmeyi planlayan bir ekibiz. Henüz yeni yeni ekibimizi toplasak bile bu yolculuğa çıkmaya hazırız. Bu yolculukta bizlere eşlik edecek 3-4 tane yetkili, deneyimli arkadaş arıyoruz. Sizde bu başlıkta da belirttiğim Topluluk Yöneticisi, Mimar, Rehber ve Tasarımcı'dan biri olduğunu düşünüyorsan buyur konuyu okumaya devam et.

Oyun Türü: Faction
Slot: SINIRSIZ
Ram: 12GB
Hosting: Batihost​

Şartlarımız Neler?
Pek bir şartımız bulunmuyor, aşağıda ki başvuru formunu doldurup bize Discord sunucumuz üzerinden ulaşmanız yeterli olacaktır. Tabi ki bizde yetkilerin bir anlamı var saygı ve sevgi çerçevesi içinde çalışan bir ekip arıyoruz.

Başvuru Formları:
1_ Mimar:
Kod:
Adınız:
Kullanıcı Adınız:
Discord Kullanıcı Adınız:
Kendinize mimari de 10 üzerinden kaç puan verirdiniz:
Neden sizi seçelim, açıklayın:
Daha önce bir yerde görevde bulundunuz mu/bulunuyor musunuz?:
Yaptığınız birkaç yapıtın fotoğrafı:
Eklemek istedikleriniz (Gerekli Değil):

2_ Rehber:
Kod:
Adınız:
Kullanıcı Adınız:
Türkçe'ye ne kadar hâkimsiniz:
Daha önce bir yerde görevde bulundunuz mu/bulunuyor musunuz?:
Bize haftalık ne kadar zaman ayırabilirsiniz:

3_ Tasarımcı:
Kod:
Adınız:
Kullanıcı Adınız:
Bir tasarımcı olarak kendinize kaç puan verirdiniz:
Sizce bize gerekli işlevi sunabilecek misiniz?:
Daha önce bir logo, bir tasarım yapmış mıydınız:
Daha önceden yaptığınız bir görseli bizlere sunar mısınız:

4_ Topluluk Yöneticisi:
Öncelikle bu görevi açıklamak istedim. Topluluk Yöneticisi, diğer adıyla İnsan Kaynakları bence her sunucuda olması gereken bir rol haline geldi. Topluluk Yöneticisi bir nevi Discord görevlisi rolu oynamakla beraber sorun yaşayan, sorun yaşatan insanlardan sorumludur. Bu sayede hem oyun-içi huzuru sağlayıp hem de aramıza bir yetkili daha katacağız. Öyleyse başvuru formumuza geçelim:
Kod:
Adınız:
Kullanıcı Adınız:
Sizce bir topluluğa hitap edebilecek misiniz:
Bir insanın sorunlarını dinleyebilir misiniz:
Huzuru sağlayıp, tartışma ortamını azaltacağınıza inanıyor musunuz:
Daha önceden herhangi bir görevde/mevkide bulunmuş muydunuz:

UNUTMAYIN: Bu başvuru formunu doldu dolu doldurmanız gerekmektedir, 2-3 kelime yazıp bırakanların başvuruları kabul edilmeyecektir.

İletişim Adreslerimiz:
Discord Kullanıcı Adım: 4cyd#8229
Sunucumuzun Discord Adresi*: f8pr2YG
Diğer: Forum.Gamer'dan Özel Mesaj yoluyla da iletişim kurabilirsiniz.
*
: Mutlaka katılmanız gereken, önemli

NOSTANJI

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız:Tunahan
Kullanıcı Adınız:NOSTANJI
Discord Kullanıcı Adınız:NOSTANJI
Türkçe'ye ne kadar hâkimsiniz:EGELİYİM :D
Neden sizi seçelim, açıklayın:4 YILDIR MC OYNUYORUM HAKSIZLIKLARI BİLİRİM ADALETLİ DAVRANMAYA ÇALIŞIRIM
Daha önce bir yerde görevde bulundunuz mu/bulunuyor musunuz?:Novacrafter,kendi serverimde 5 ay
Bize haftalık ne kadar zaman ayırabilirsiniz:5 gün full

WolfKurt1111

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Adınız: Oğuzhan berke
Kullanıcı Adınız: AngelsGod
Discord Kullanıcı Adınız: AngelsGod#1842
Kendinize mimari de 10 üzerinden kaç puan verirdiniz: 10/7 Kendi düşünçem Sizinkini bilemem
Neden sizi seçelim, açıklayın: Beni seçmek zorunda değilsiniz Beni oyuncular seçsin buildimi sevenler seçsin.
Daha önce bir yerde görevde bulundunuz mu/bulunuyor musunuz?: Şuanda bulunmoyurm ama bulundum 1 hafta önçe skyblock sunucusuna başvurdum build yaptım ve banlandım.
Yaptığınız birkaç yapıtın fotoğrafı: Hiç SS Foto, almadım Çünkü sunuculara yapıyorum.
Eklemek istedikleriniz (Gerekli Değil): Eklemek isdediğim inşallah seçilirim sizinle birlikte güzel günler geçirmeyi dilerim.

Son düzenleme:

aLoneX

help me
En iyi cevaplar
0
Adınız: Oğuzhan berke
Kullanıcı Adınız: AngelsGod
Discord Kullanıcı Adınız: AngelsGod#1842
Kendinize mimari de 10 üzerinden kaç puan verirdiniz: 10/7 Kendi düşünçem Sizinkini bilemem
Neden sizi seçelim, açıklayın: Beni seçmek zorunda değilsiniz Beni oyuncular seçsin buildimi sevenler seçsin.
Daha önce bir yerde görevde bulundunuz mu/bulunuyor musunuz?: Şuanda bulunmoyurm ama bulundum 1 hafta önçe skyblock sunucusuna başvurdum build yaptım ve banlandım.
Yaptığınız birkaç yapıtın fotoğrafı: Hiç SS Foto, almadım Çünkü sunuculara yapıyorum.
Eklemek istedikleriniz (Gerekli Değil): Eklemek isdediğim inşallah seçilirim sizinle birlikte güzel günler geçirmeyi dilerim.
Merhaba, öncelikle sunucumuz açıldığında sizi deneme sürecine almak isterim. Şu anlık bir fotoğraf olmadan sizi hopp diye alamam kusura bakmayın. En kısa sürede (yarın) dediğim gibi sizi deneme sürecine alacağım.

WolfKurt1111

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Merhaba, öncelikle sunucumuz açıldığında sizi deneme sürecine almak isterim. Şu anlık bir fotoğraf olmadan sizi hopp diye alamam kusura bakmayın. En kısa sürede (yarın) dediğim gibi sizi deneme sürecine alacağım.
Tamam teşşekürler iyi forumlar

aLoneX

help me
En iyi cevaplar
0
Adınız:Tunahan
Kullanıcı Adınız:NOSTANJI
Discord Kullanıcı Adınız:NOSTANJI
Türkçe'ye ne kadar hâkimsiniz:EGELİYİM :D
Neden sizi seçelim, açıklayın:4 YILDIR MC OYNUYORUM HAKSIZLIKLARI BİLİRİM ADALETLİ DAVRANMAYA ÇALIŞIRIM
Daha önce bir yerde görevde bulundunuz mu/bulunuyor musunuz?:Novacrafter,kendi serverimde 5 ay
Bize haftalık ne kadar zaman ayırabilirsiniz:5 gün full
Sizi Discord sunucumuza bekliyoruz, İletişim Bilgileri kısmında yazıyor, görüşelim konuşalım.

Deniz5676

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Adınız:Deniz
Kullanıcı Adınız: BayDeniz
Discord Kullanıcı Adınız: Deniz | GNW#7810
Sizce bir topluluğa hitap edebilecek misiniz: Elbette.
Bir insanın sorunlarını dinleyebilir misiniz: Tabii ki.
Huzuru sağlayıp, tartışma ortamını azaltacağınıza inanıyor musunuz:Evet
Daha önceden herhangi bir görevde/mevkide bulunmuş muydunuz: GraveNW'de Oyuncu Destek Bölümünde idim.
Eklemek istedikleriniz (Gerekli Değil): Alırsanız Sevinirim

UNUTMAYIN: Bu başvuru formunu doldu dolu doldurmanız gerekmektedir, 2-3 kelime yazıp bırakanların başvuruları kabul edilmeyecektir.

aLoneX

help me
En iyi cevaplar
0
Adınız:Deniz
Kullanıcı Adınız: BayDeniz
Discord Kullanıcı Adınız: Deniz | GNW#7810
Sizce bir topluluğa hitap edebilecek misiniz: Elbette.
Bir insanın sorunlarını dinleyebilir misiniz: Tabii ki.
Huzuru sağlayıp, tartışma ortamını azaltacağınıza inanıyor musunuz:Evet
Daha önceden herhangi bir görevde/mevkide bulunmuş muydunuz: GraveNW'de Oyuncu Destek Bölümünde idim.
Eklemek istedikleriniz (Gerekli Değil): Alırsanız Sevinirim

Discord sunucumuza bekliyoruz, dediğim gibi 2-3 kelime yazıp bırakmamanızı istemiştim. Detaylıcasına yazsaydınız daha iyi bir seçim yapabilecektim. Discord sunucumuza bekliyorum.

lJPlxKubaR

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Adınız: Berat
Kullanıcı Adınız: lJPlxKubaR Random gibi gözüküyor ama içinde bazı gizli bilgiler var :D
Discord Kullanıcı Adınız: lJPlxKubaR#8185
Türkçe'ye ne kadar hâkimsiniz: Türkçeye hakimimdir yani düzgün bi şekilde oyuncuları uyarıp istediği bilgileri anlatabilirim.
Neden sizi seçelim, açıklayın: Çünkü ben 2,5 yıdlır bu işlerle uğraşan bir oyuncuyum birsürü deneyimim var Faction Ve skyblock gibi server türlerini seviyorum Oyuncuları güldürmeyi eğlendirmeyi ve bilgi vermeyi seviyorum .
Daha önce bir yerde görevde bulundunuz mu/bulunuyor musunuz?: Çok eskiden kasırdanetworkda ve birçok serverde rehberdim BüyükKanyon gibi .Şu anda Bulunmuyorum eskiden mimar yetkilisiydim ancak burada kendimi mimar olarak girdirmek istemiyorum burada rehberliğim ve bilgim daha iyi ve yeterli .
Bize haftalık ne kadar zaman ayırabilirsiniz: size günde en az 3 saat ayırabilirim sabah 2 den 8 veya 9 a kadar açık kalabilirim geceleride bazen girdiğim için geceleri de aktifimdir 1 saat yada 2 saat kalabilirim gece için yani ortalam haftada 2 gün 3 saat gibi bana göre uzun bir süre aktif kalabilirim
Eklemek istedikleriniz (Gerekli Değil): Eklemek İstediğim Bir şeyler yok saolun .

Son düzenleme:

OrçunKral

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız: Orçun Gülen
Kullanıcı Adınız: DeliHikmet
Discord Kullanıcı Adınız: Orçun/14#4939
Sizce bir topluluğa hitap edebilecek misiniz: Bir topluluğa hitap edecek kadar iyi yönetimim olduğunu düşünüyorum.
Bir insanın sorunlarını dinleyebilir misiniz: Evet.Sorunlarını dinleyip bir çözüm bulabilirim.
Huzuru sağlayıp, tartışma ortamını azaltacağınıza inanıyor musunuz: Kendi tecrübem ile azaltabilirim.
Daha önceden herhangi bir görevde/mevkide bulunmuş muydunuz: 6-7 Discord Sunucusunda görev yaptım.
Eklemek istedikleriniz (Gerekli Değil):Eklemem gereken bir şey yok teşekkür ederim.

aLoneX

help me
En iyi cevaplar
0
Adınız: Berat
Kullanıcı Adınız: lJPlxKubaR Random gibi gözüküyor ama içinde bazı gizli bilgiler var :D
Discord Kullanıcı Adınız: lJPlxKubaR#8185
Türkçe'ye ne kadar hâkimsiniz: Türkçeye hakimimdir yani düzgün bi şekilde oyuncuları uyarıp istediği bilgileri anlatabilirim.
Neden sizi seçelim, açıklayın: Çünkü ben 2,5 yıdlır bu işlerle uğraşan bir oyuncuyum birsürü deneyimim var Faction Ve skyblock gibi server türlerini seviyorum Oyuncuları güldürmeyi eğlendirmeyi ve bilgi vermeyi seviyorum .
Daha önce bir yerde görevde bulundunuz mu/bulunuyor musunuz?: Çok eskiden kasırdanetworkda ve birçok serverde rehberdim BüyükKanyon gibi .Şu anda Bulunmuyorum eskiden mimar yetkilisiydim ancak burada kendimi mimar olarak girdirmek istemiyorum burada rehberliğim ve bilgim daha iyi ve yeterli .
Bize haftalık ne kadar zaman ayırabilirsiniz: size günde en az 3 saat ayırabilirim sabah 2 den 8 veya 9 a kadar açık kalabilirim geceleride bazen girdiğim için geceleri de aktifimdir 1 saat yada 2 saat kalabilirim gece için yani ortalam haftada 2 gün 3 saat gibi bana göre uzun bir süre aktif kalabilirim
Eklemek istedikleriniz (Gerekli Değil): Eklemek İstediğim Bir şeyler yok saolun .
Discord'dan tekrar görüşelim sunucumuza gelmeyi unutmayın.

aLoneX

help me
En iyi cevaplar
0
Adınız: Orçun Gülen
Kullanıcı Adınız: DeliHikmet
Discord Kullanıcı Adınız: Orçun/14#4939
Sizce bir topluluğa hitap edebilecek misiniz: Bir topluluğa hitap edecek kadar iyi yönetimim olduğunu düşünüyorum.
Bir insanın sorunlarını dinleyebilir misiniz: Evet.Sorunlarını dinleyip bir çözüm bulabilirim.
Huzuru sağlayıp, tartışma ortamını azaltacağınıza inanıyor musunuz: Kendi tecrübem ile azaltabilirim.
Daha önceden herhangi bir görevde/mevkide bulunmuş muydunuz: 6-7 Discord Sunucusunda görev yaptım.
Eklemek istedikleriniz (Gerekli Değil):Eklemem gereken bir şey yok teşekkür ederim.
Discord sunucumuza gelirseniz daha detaylı konuşabiliriz, ama mikrafonun yoksa maalesef ki alamayız.

AdaGrsy

yok
En iyi cevaplar
1
Ruh hali
Adınız: Ada Gürsoy
Kullanıcı Adınız: Ada06
Discord Kullanıcı Adınız: ! ƧŦƧ >< Sinir Oldum #5961
Bir tasarımcı olarak kendinize kaç puan verirdiniz: 10 üzerinden 9.
Sizce bize gerekli işlevi sunabilecek misiniz?: Evet :)
Neden sizi seçelim, açıklayın: Hmmm... Sunucunuza Bir **Tasarımcı** Arıyorsunuz. Bende Gördüğüm An Girdim :) Ve Bu Forumu Doldurdum. Aslında 3 Yıldır Bu İşle Uğraşıyorum Ama Yaklaşık 3 AY Ara Vermiştim, Okul - Sınavlar vs. Olunca Bilgisayara Zaman Ayıramadım. Yaza da Girmişken Şansımı Deneyim Dedim. Umarım Kabul Edersiniz. Sunucunuzda Başarılar !
Daha önce bir logo, bir tasarım yapmış mıydınız: 59 Tane Sunucuya, 110 Tane Discord Sunucusuna.
Daha önceden yaptığınız bir görseli bizlere sunar mısınız:
mytasarım350.jpg

Eklemek istedikleriniz (Gerekli Değil) Sunucuya Logo vs. Tasarlamak :)

Bu Arada Discord Kullanıyorum Ama Mikrafonum Arızalı. Umarım Bunu Anlayışla Karşılarsınız :)

CNCBugraCNC

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Adınız: Buğra
Kullanıcı Adınız: LavDan
Discord Kullanıcı Adınız: BugraYildirim58
Bir tasarımcı olarak kendinize kaç puan verirdiniz:10/9
Sizce bize gerekli işlevi sunabilecek misiniz?: gereğinden fazlasını
Neden sizi seçelim, açıklayın: oyunculara adaletli davradığım için ve hiçkimsenin hakkı kalmaz
Daha önce bir logo, bir tasarım yapmış mıydınız: rehber için
Daha önceden yaptığınız bir görseli bizlere sunar mısınız: rehber için

lukis812

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Adınız:Ekin
Kullanıcı Adınız:GeoEx
Discord Kullanıcı Adınız: @GeoEx#4873
Sizce bir topluluğa hitap edebilecek misiniz: Evet çünkü oyuncularla iyi anlaşa bileceğimi düşünüyorum ve servere katkı sağlayacağımı düşünüyorum. Her sorun bence konuşularak çözülebilir
Bir insanın sorunlarını dinleyebilir misiniz: Tabi ki insanların sorunlarını hiç sıkılmadan isterse 1 saat olsun dinleye bilirim.
Ayrıca bende bir huy :D insanların sorunlarını çözmeyi ve dinlemeyi çok severim.
Huzuru sağlayıp, tartışma ortamını azaltacağınıza inanıyor musunuz: Evet çünkü sorunu kibar bir şekilde çözülebileceğine inanıyorum.
Nazik bir şekilde sorunları çözmeye çalısınca çözülmeyecek bir sorun yoktur
Daha önceden herhangi bir görevde/mevkide bulunmuş muydunuz: Evet moderatörlük builderlik pluginerlik gibi mevkilerde bulundum ve 6 tane dc suncusunda görev yaptım
Eklemek istedikleriniz (Gerekli Değil): Saygılıyımdır küfür asla etmem edenleride sevmem ve serverinize yardımcı olabileceğimi düşünüyorum