EliteCraft Alım

YagizBaskan

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar Elite Craft adlı sunucumuza rehber ve reklamcı alımı olucak kendine güvenen arkadaşlar aşağıda vermiş oldugum başvuru taslağını doldurup skype adresime ulaştınlar

Skype Adresim:longra7

server ip:HunterCraft.kodzer.net
Adınız:
Yaşınız:
Deneyimleriniz:
Eklemek istedikleriniz:

vTeachy

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Adınız:Berk
Yaşınız:16
Deneyimleriniz:Kendime Ait 4 Tane Sw Oldu 2Si Faction ve Rehberlik Çok Yaptım
Eklemek istedikleriniz:Yok

kemalsakaoglu

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız: Kemal
Yaşınız: 15
Deneyimleriniz: reklamcı olabilirim bir arkadaşım daha var beraber reklam yaparız
Eklemek istedikleriniz: gerekli değilsle yok

JerryxBen

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız:Eren
Yaşınız:16
Deneyimleriniz:Birçok kez serverim oldu builder oldum admin oldum 4 yıldır minecraft oynuyorum sadece 8-9 ayı oyuncu geçmiştir.
Eklemek istedikleriniz:Servere ise baya bir şey eklemeyi düşünüyorum yoruma ise eklemek istemiyorum :)

BesTBuraK666

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız: Burak
Yaşınız: 13
Deneyimleriniz: Pek fazla yok
Eklemek istedikleriniz: Rehberlik olarak hizmet etmek isterim.

mert667

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Adınız: Mert Ali
Yaşınız: 17
Deneyimleriniz:2011 - 2017 İlk türk minecraft sunucularının sahiplerindenim. Hep bir tutkum oldu, plugindir, oyuncularla ilgilenmesidir vesaire. Sayısız sunucuda rehberlik yaptım, sayısız sunucu açtım.. En Köklüsü PlatonCraft idi ki gece 11 de 60+ online sayısını tutturmuştuk.. Yine köklü türk sunucularında görev aldım, (nomercmy, v.s) ayrı olarak rehberlik tutkum vardır kendi sunucumda yan hesap açıp o hesabı düz rehber yapıp oyuncularla ilgilendiğim bile oldu..
Eklemek istedikleriniz: Rehberlik dışında moderatörlük düşünüyorum ancak her şey zamanla güven v.s lazım.. ben kendime güveniyorum..

PowneDZ33

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız:tolga
Yaşınız:13
Deneyimleriniz: admin komutlar
Eklemek istedikleriniz: çok şey ekliyeceğimi düşünüyorum