{ElitePvP.Nitrado.Net} #Xudo - Sunucu Tekrar Aktif! Version:2.7 #Home Of Original ElitePvP

GreenPvP

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Beyler Bu Adamlar Herkeze Sövüyor Oyuncularımıda Çaldı Fotoğraf alın size küfür ediyorlar abiler
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

İnanmayanlar Olursa Daha birsürü fotoğraf atabilirim Herkeze Sövüyorlar Serverimde Rezillikler Yapıyorlar Reklam Yapıyorlar

Mhalatci

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beyler Bu Adamlar Herkeze Sövüyor Oyuncularımıda Çaldı Fotoğraf alın size küfür ediyorlar *****ler
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

İnanmayanlar Olursa Daha birsürü fotoğraf atabilirim Herkeze Sövüyorlar Serverimde Rezillikler Yapıyorlar Reklam Yapıyorlar
Benim İsmim LarnackHD Sen Servrimi Batırdsıgın için Kurucular Destek Çıkıyor. Sen Serverinde Korkarak Eliteye Küfür Yazarsan Bilemem Artık Rezilliği Skype gel Diyorum Gelmıyosun .

Benim İsmim LarnackHD Sen Servrimi Batırdsıgın için Kurucular Destek Çıkıyor. Sen Serverinde Korkarak Eliteye Küfür Yazarsan Bilemem Artık Rezilliği Skype gel Diyorum Gelmıyosun .
Ve Benim Lafımı Çalmana Gerek Yok. O Server Benim Sayemde Gelişti.

+GÜNCELL

xEmir_WalkingPVP

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
1)Ben Senin Mapını Kullandığımda Sizin Oldunu Bilmiyorumdum Sende Geldin Serverimi Hackledim Adeletmi bu ?
2)Suan Ki Kullandığımız Map Biz Kendimiz Yaptık Sadece Biraz Alıntı.
Benim map dışında değiştirdiğinizde yine söylediniz bu mapte alıntı başka map yapalım diye biraz zamanınızı harcayıp serverı 1 gün kapalı tutup yapabilirdiniz