Elmas bulmama yardım edebilir misiniz ?

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Başlıktaki gibi. Aslında çok iyi bir oyuncuyum. Ama nedense bu seferki arkaddaşlarda oynadığımız hayatta kalmada mini mini 1 parça elmas bile bulamadım. İşe bak ya :D Arkadaşlarımın biri çok fazla buldu. Diğeride biraz buldu. Birtek ben bulamıyorum. Taktik vb. yada nasıl bulacağımı biliyorsanız yazabilir misiniz ? bulmayı biliyorum ama bi türlü çıkmıyor her taktiği denedim.

TrustNoONE

Kimyager , Sadece Kimyager.
En iyi cevaplar
0
Huzuniğ Hek ağğç ve iksrey aç ! Yarına Protection 5 set dizersin Kill Aura aç arkadaşlarını ağlat :S (Lavların etrafını ara .)

reisben55

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
1 stack herhangi bir türden yemek 1 stacki aşmayacak düzeyde odun yada benzeri vede bir kova alıp bulabildiğin kadar mağra bulacaksın :(
3 yıldır işime yarıyor :(

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Survival oynamıyorum ama :D En aşağı tabakalara in . Dümdüz kaz (işin ne asdasdasdas) :D sonra sağa bir delik aç ve 10 blok kadar ileri kır çıkmazsa blok atlayım bir daha sağa kır .... ve devam ettir. Aynı işlevi sol tarafada uygula. Bu sistem fazla taş kırmanı engeller .Anlatamadıysam çizeyim :D
Resmim daha kötü ama neyseee :D : NOT:Anlatım daha açıklayıcı

Denedim. ilerler ilerle ilerle o arada yanlara kaz bi blok git gene kaz falan mı

ByArrogant

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Eğer bulamadıysan,kaz 10x10 luk alanı,elmas,ve diğer madenler gelsin.

GT-S5830i cihazımdan gönderildi