Elvada

ForumEmektarı

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Forumu bırakıyorum. Forumda Geçirdiğim 3 yıl boyunca(2 yılı moderatörlük) sizi sevdim siz de beni sevdiniz :( ben forumemektarı aranızda en emektar forum üyesi forumu bırakıyorum :(
9000 puanımı 4000 mesajımı 3000 beğenimi 1500 konumdan 31 sabit konumu ve Banladığım 310 üyeyi geride bırakıyorum. Hoşçakalın :(

MahmuTr

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Forumda 4bin Mesaj Yapabilen ve 3bin Beğeni Alabilen Kimse Yok .d

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Henüz "Elveda" kelimesini doğru düzgün yazamayan birisinden böyle bir konu çıkması şaşırtmadı beni. Gidiyorsan git kardeşim. Bize ne?

byTıtanıum

π÷¥$¢£-℅®*#¶∆×
Özel Üye
En iyi cevaplar
0
Zorin seni moderator yapsınlar aqa :D[DOUBLEPOST=1407163707,1407163577][/DOUBLEPOST]Ama sana en çok profil fotosu değiştirme ödülü verelim :D

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Zorin seni moderator yapsınlar aqa :D[DOUBLEPOST=1407163707,1407163577][/DOUBLEPOST]Ama sana en çok profil fotosu değiştirme ödülü verelim :D
Aynen dün 11 kez profil resmimi değiştirdim. Tekrar buna döndüm :D Moderatör yapsınlar beni :D 22 uyarılı bir üyeyi moderatör yapsınlar evet :D

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Söylememem için tembihledi. Siz orda gördüğünüz değerleri yarıya indirin bulursunuz zaten :)

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Söylememem için tembihledi. Siz orda gördüğünüz değerleri yarıya indirin bulursunuz zaten :)
Hunharca içimden besinlerin oksitlenmiş kalıntıları çıkartmaya gidiyorum geleyeim baharım.[DOUBLEPOST=1407164806,1407164250][/DOUBLEPOST]Tamam geldim ne yapayım şimdi?