Güldür güldür hunharca gülen adam. AĞAĞAĞAĞAĞAĞAĞAĞAĞAĞAĞAĞBak gülüyorlar işte esprime göründe öğrenin.![]()
Çaykırdım.Güldür güldür hunharca gülen adam. AĞAĞAĞAĞAĞAĞAĞAĞAĞAĞAĞAĞ
Zorine artık ne uyarı işliyor ne ban. O artık ölümsüz![DOUBLEPOST=1410035573,1410035542][/DOUBLEPOST]
Çaykırdım.
-Devlet BAHÇELİ
mübarek napıcaksın 6. sınıf yıl sonu ortalamamı yavBenim ygs-lys var foruma kafa dağıtmak için giriyorum..
Eskiden sbs varıdı.. 6. sınıf son 1 ay çalış 7. sınıf son 1 ay çalış 8. sınıf son 1 ay çalış hoop 450 ortalama.. Her sene sınav stresi zordu ya..
Şimdi teog var galiba süper puanda alsan seni uzaya yollarlar..
Şişlideki iki tane Ermeni çocuğunu teog gidip Rize'de İmam Hatip'e yerleştirmiş ki uzaya yollamaması imkansız.[DOUBLEPOST=1410035742,1410035706][/DOUBLEPOST]Benim ygs-lys var foruma kafa dağıtmak için giriyorum..
Eskiden sbs varıdı.. 6. sınıf son 1 ay çalış 7. sınıf son 1 ay çalış 8. sınıf son 1 ay çalış hoop 450 ortalama.. Her sene sınav stresi zordu ya..
Şimdi teog var galiba süper puanda alsan seni uzaya yollarlar..
Alırım bir dal.Depo arkası ch3 acil pm. Depocu şişman almayan pişman hadi.
sağdaki kız mı erkek mi ?Bak gülüyorlar işte esprime göründe öğrenin.![]()
Yünisex diyelim.sağdaki kız mı erkek mi ?
Gidersin gidersin. Devlet büyüklerimiz öyle istiyor. İmam Hatip Vant Yu. Rippıt Aftır Mi Allah-U Ekberİmam Hatip'e gidemem ben. Bana aykırı![]()
O zaman ne duruyorsun hadi sende ''BOYAT''Hm.. Saçlarımın azıcık uzun olmasını ve pembe hariç siyah ağırlıklı tüm renklerin olmasını isterdim.
Sonra dip boyam geldi diye ağlama da ortalıkta.Hayır saçlarımı boyatmak için çok erken. Daha da olgunlaşmalıyım. Ayrıca saçlarım şu an kısa :/ Uzamalı yani Marilyn Manson'unki gibi olmalı.
? Ciddi ciddi anlamadım ya la. Bir ezik gibi hissettim kendimi.Loa .__.