UtkuÖZKAN
Bedrock Kaşifi
- En iyi cevaplar
- 0
NickiOlmayanÇocuk banyoda prezervatif bulmuştu. Hem de açılmış ._. SS alamadım ama alsaydım güsterirdim ._.
NickiOlmayanÇocuk banyoda prezervatif bulmuştu. Hem de açılmış ._. SS alamadım ama alsaydım güsterirdim ._.
Geçiş iletisi olsun oradan teog'a bağlarsınız..Hayal ettim bile gerek yok. Teogdan açılmış p....... e geldik aga. Ne mübareğiz.
![]()
Çok siyasete girmek istemiyorum ama o kadar ileri gidemeyecekler. Ama her ne kadar dalga geçsek de Türkiye'nin imamlara da ihtiyacı var.Geçiş iletisi olsun oradan teog'a bağlarsınız..
Türkiye'de imam hatibe gitmek geleceğin mesleğine ulaşmaktır.. İmam hatibe gidin.. İmamlar geleceğin mesleği..
İhtiyacı yok demedim.. Ama şu an aşırı çoğalan bir meslek oldu..Çok siyasete girmek istemiyorum ama o kadar ileri gidemeyecekler. Ama her ne kadar dalga geçsek de Türkiye'nin imamlara da ihtiyacı var.
Evet aşırı derecede çoğaldı. Ben zaten senin yazdığına tam paralel olarak yazmadım o mesajı.İhtiyacı yok demedim.. Ama şu an aşırı çoğalan bir meslek oldu..
Hayırlısı be gülüm. Hayallerini satma yeter. (Dalga geçmiyorum)[DOUBLEPOST=1410037881,1410037768][/DOUBLEPOST]Ne ise beyler ben kaçar. (Babanne esprisi yapmayın kürekle vururum acımamLa Anadolu Öğretmen Lisesi Diyen Var Aöl Açık Öğretim Lisesi Demektir ki Ben Kaç Yıldır Okuyorum Hala 6 Kredi![]()
Aynen bea.Aöl Candır![]()
evet basladıda bitmek üzere.Aynen bea.
Kayıtlar başladı mı bir haberin var mı?
Cidden mi? 1 Gün evvel daha başlamadı bizim elimiz de değil dediler.evet basladıda bitmek üzere.
Yarın gidin bence.Cidden mi? 1 Gün evvel daha başlamadı bizim elimiz de değil dediler.
Kayıt yenileme işlemleri.AÖL'e kayıt olmayacağım 10. sınıfa geçtim.Yarın gidin bence.
aöl ne oluyorKayıt yenileme işlemleri.AÖL'e kayıt olmayacağım 10. sınıfa geçtim.
Benimle dalga mı geçiyorsun?aöl ne oluyor