Kuadra
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Evet foruma katılalı 6 ay oldu. Ve bu 6 ayda mükemmel insanlar tanıdım. Harika bir ortamda eğlendim. Bazende saçmaladım. Fakat artık foruma giremeyeceğim. Nedeni ise dersler. Benim derslerim geçen seneye kadar iyiydi. Ancak bu senenin ilk döneminde o kadar bilgisayar oynadım ki notlarım felaket şekilde düştü. Bir taraftan ailevi sebeplerde olsa dahi çok zor bir şekilde notlarımı düzelttim. Her gün farklı bir öğretmene yalvardım. Öğretmenler not istediğimde senin derslerin iyi değil miydi falan diye sordular. Ki seneyede teog var. Ve bütün öğretmenler yediyi güzel geçiremeyen öğrenciler seneye batar diyor. O yüzden bilgisayara ara veriyorum. Galiba bundan sonra girmem çünkü alışkanlığımı kaybettiğim bir yere bir daha uğramam ben. Neyse herkese elveda. Kimi kırdıysam, üzdüysem affola.
Mükemmel insanlar asla unutulmaz ki bende unutmayacağım; öğrettiğiniz, güldürdünüz bazende üzdünüz ama hiçbir zaman dostluğumuz bozulmadı.
@Iskefiyeli18 @Pr1sonsoul @KadirBerk @BurnerTroll Sizlere ayrı bir özür borçluyum. Sizi yarı yolda bırakıyorum ki vicdanım hiç elvermiyor ama yapacak bir şeyim yok.
@Laloww_ @Schaffer79 @RedIsBack @korkugunu @MUHDE @Alps @Cazza144 @Erenbulbul @Cobra_HD
:'(
Mükemmel insanlar asla unutulmaz ki bende unutmayacağım; öğrettiğiniz, güldürdünüz bazende üzdünüz ama hiçbir zaman dostluğumuz bozulmadı.
@Iskefiyeli18 @Pr1sonsoul @KadirBerk @BurnerTroll Sizlere ayrı bir özür borçluyum. Sizi yarı yolda bırakıyorum ki vicdanım hiç elvermiyor ama yapacak bir şeyim yok.
@Laloww_ @Schaffer79 @RedIsBack @korkugunu @MUHDE @Alps @Cazza144 @Erenbulbul @Cobra_HD
:'(