Elveda Dostlar

Kuadra

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Evet foruma katılalı 6 ay oldu. Ve bu 6 ayda mükemmel insanlar tanıdım. Harika bir ortamda eğlendim. Bazende saçmaladım. Fakat artık foruma giremeyeceğim. Nedeni ise dersler. Benim derslerim geçen seneye kadar iyiydi. Ancak bu senenin ilk döneminde o kadar bilgisayar oynadım ki notlarım felaket şekilde düştü. Bir taraftan ailevi sebeplerde olsa dahi çok zor bir şekilde notlarımı düzelttim. Her gün farklı bir öğretmene yalvardım. Öğretmenler not istediğimde senin derslerin iyi değil miydi falan diye sordular. Ki seneyede teog var. Ve bütün öğretmenler yediyi güzel geçiremeyen öğrenciler seneye batar diyor. O yüzden bilgisayara ara veriyorum. Galiba bundan sonra girmem çünkü alışkanlığımı kaybettiğim bir yere bir daha uğramam ben. Neyse herkese elveda. Kimi kırdıysam, üzdüysem affola.
Mükemmel insanlar asla unutulmaz ki bende unutmayacağım; öğrettiğiniz, güldürdünüz bazende üzdünüz ama hiçbir zaman dostluğumuz bozulmadı.
@Iskefiyeli18 @Pr1sonsoul @KadirBerk @BurnerTroll Sizlere ayrı bir özür borçluyum. Sizi yarı yolda bırakıyorum ki vicdanım hiç elvermiyor ama yapacak bir şeyim yok.
@Laloww_ @Schaffer79 @RedIsBack @korkugunu @MUHDE @Alps @Cazza144 @Erenbulbul @Cobra_HD
:'(

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
İfşa edeceğim gittiğin için seni falan. Neyse Berkay hadi görüşürüz yedi hayatı önemli tabi :v

Kuadra

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Forumu ipleyenmi kaldı?
Boş ver öncelik hayatın sonra vakit öldürmek için iki girersin. :)
:)
İfşa edeceğim gittiğin için seni falan. Neyse Berkay hadi görüşürüz yedi hayatı önemli tabi :v
İfşa edersen aqlrm .s
Yapma be :( Üzüldüm ya :(
steam filan varsa belki ara sıra girersin :(
Skypeden atarım steam oynuyorum ara sıra bir kaç oyun.

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Eğer bırakman gerekiyorsa bizden özür dilemene asla gerek yok merak etme. Umarım yakın zamanda notların düzelir ve aramıza dönersin..
Sadece şunu sormak istiyorum fakat yanlış anlama, ekiple birlikte devam edecek misin, yoksa yeni grafiker arayışlarına girişmeli miyiz?

Kuadra

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Cidden 7.sınıfta ders çalışınılır mı ya :(
Her neyse, derslerinde başarılar
Anlattığım gibi önceden çalışmıyordum ama az bilgisayar oynuyordum. Bu sene çok fazla bilgisayar başındaydım dersleri dinlemiyordum falan. İkinci dönemi güzel geçireyim bağri.

Kuadra

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Eğer bırakman gerekiyorsa bizden özür dilemene asla gerek yok merak etme. Umarım yakın zamanda notların düzelir ve aramıza dönersin..
Sadece şunu sormak istiyorum fakat yanlış anlama, ekiple birlikte devam edecek misin, yoksa yeni grafiker arayışlarına girişmeli miyiz?
Çok fazla giremem belki isteklerinizi yaparım boş zamanlarda fakat daha aktif birisi isterseniz arayın bence.

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tasarımı bırakma arada forumada uğra :D
En azından yaz tatilinde gel bence :D yada dayanamaz 3-4 hafta sonra dönersin :)

Kuadra

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
7. SinIf çok zor değil ya , ko a donem en fazla 5 saat calisarak 98 kusur ortalama yaptim
Öğretmenini mi dinlemiyordun yoksa :(
Dersleri dinleyemiyordum sürekli eve gidip bilgisayara oturma hissi vardı, dediğim gibi bu sene ailevi sebeplerim vardı birde çok devamsızlık yaptım.

M

MUHDE

Ziyaretçi
Sıkayp ver oradan seni eklerim forum konuşmalarına :(
//En son eklediği kişi ile birlikte 31 kişi olmuştu grup*