Alkar
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Mert laftan anlamaz bir yaklaşım yapıyorsun konuya. Orijinal olan Rust oyunuma geri dönüyorum. Yazın 5 gün çalışarak aldım bu oyunu![]()
Özel konuşmadan tartışsanız?Taş mı taşıdın.Madendemi çalıştın acaba ?
Mert laftan anlamaz bir yaklaşım yapıyorsun konuya. Orijinal olan Rust oyunuma geri dönüyorum. Yazın 5 gün çalışarak aldım bu oyunu![]()
Özel konuşmadan tartışsanız?Taş mı taşıdın.Madendemi çalıştın acaba ?
Kesin bi' elektrikçide koltukta telefonla takılırken kazandıTaş mı taşıdın.Madendemi çalıştın acaba ?
Kesin bi' elektrikçide koltukta telefonla takılırken kazandı![]()
Ailenin verdigi paralar ile çalışmak olmuyor canım ya.
Elbette kalıcı olarak gitmiyorum, illa geri döneceğim.
Ve @owen_1 adlı arkadaşım. Bu konuyu yakında (!) konuşacağız.
Yani uzun süreli bir ayrılma konumda bile tartışma çıkardın.
Diyecek bir şey bile bulamıyorum.
Ama bi' bakmışsın. İşlerin ters gitmeye başladığı zaman, emin ol ki Rayandu geri döndü.
Buraya yazıyorum.
Zamanı belli olmayan bir zamanda foruma geri dönüş yaptığımda ilk musallat olacağım kişi sen olacaksın.
Kara günler yakın (!) o yüzden başla namaza.
Umarım gerçek hayatta ki hayatını mahvedeceğim ilk kişi sen olursun.
Umarım forum üyeleri seni sevmeyecektir, seni dışlayacaktır.
Sırf seni mahvedebilmek için forumu bırakmayabilirim.
Senin duana ihtiyacım yok.İnşallah ileride para kazanabilirsin ve oynadığın korsanların hepsini orijinal olarak telafi edebilirsin.
Ne zaman döneceksinSenin duana ihtiyacım yok.
Allah'ın yolunda ilerleyen birisiyim. Tabi düşeceğim, ama geri kalkmasını bileceğim.
Bazıları soracak neden geri kalkıyorsun diye...
Onlara tek cevabım : Allah hiçbir zaman bir kulunu yanlış yola düşürmez. O yüzden düştüğüm zaman hep kalkarım. Eminim ki kendi paramı kazanabileceğim, Elbette ki bir profesyonel dövüşçü olabileceğim.
Gerçek hayatta denemeyin derler.
Fakat seni bulduğum zaman Jumping punch ı ağzının ortasına koyacağım ve 3 ay boyunca serum ile besleneceksin. Ameliyat için para bulamayacaksın. O zaman empati ne demekmiş sana zorla göstereceğim !
Ben aklıma kazıdığım kişileri asla unutmam asla...
Eminim ki yaptığın bu terbiyesizlikten sonra forum sana saygı göstermeyecektir.
Ve geri döndüğüm zaman asıl kıyamet o zaman kopacaktır.
Siz yazın bayramdan topladığınız 300 TL'ler ile Orijinal oyunlarınızı oynarken, Ben sabah akşam çalıştım iyi bir bilgisayar için. Gururluyum. Bu gururumu kimse ezemeyecek !
Senin duana ihtiyacım yok.
Allah'ın yolunda ilerleyen birisiyim. Tabi düşeceğim, ama geri kalkmasını bileceğim.
Bazıları soracak neden geri kalkıyorsun diye...
Onlara tek cevabım : Allah hiçbir zaman bir kulunu yanlış yola düşürmez. O yüzden düştüğüm zaman hep kalkarım. Eminim ki kendi paramı kazanabileceğim, Elbette ki bir profesyonel dövüşçü olabileceğim.
Gerçek hayatta denemeyin derler.
Fakat seni bulduğum zaman Jumping punch ı ağzının ortasına koyacağım ve 3 ay boyunca serum ile besleneceksin. Ameliyat için para bulamayacaksın. O zaman empati ne demekmiş sana zorla göstereceğim !
Ben aklıma kazıdığım kişileri asla unutmam asla...
Eminim ki yaptığın bu terbiyesizlikten sonra forum sana saygı göstermeyecektir.
Ve geri döndüğüm zaman asıl kıyamet o zaman kopacaktır.
Siz yazın bayramdan topladığınız 300 TL'ler ile Orijinal oyunlarınızı oynarken, Ben sabah akşam çalıştım iyi bir bilgisayar için. Gururluyum. Bu gururumu kimse ezemeyecek !
Çok teşekkür ederim beni aydınlattın, 3 yıldır izlediğim şeyi bilmiyordum ya bende !Dikkat et o ''Jumping Punch'' yanlış yollara sapmasın. Çok WWE izlemişsiniz siz. Profesyonel bir dövüşçü olabilirsin, hedeflerinin peşinden gitmen iyi bir şey. Ama WWE denilen organizasyon sadece gösteri amaçlıdır. Dövüş ön planda değildir.
Çok teşekkür ederim beni aydınlattın, 3 yıldır izlediğim şeyi bilmiyordum ya bende !
Ben o üstteki yorumumda WWE den bahsettim mi ?
Jumping punch profesyonel dövüşte en sade ismidir.
Ama WWE de Roman reigns bunu superman punch olarak kullanır.
Bilmediğin konulara da atlama bari donanım konuları gibi.
Sana göstermeyeceğim ne olduğunuGT 630 ile oyun oynayabileceğini, her gördüğüne ''Jumping Punch' atabileceğini (ki ne olduğunu biliyorum) sanan bir kişisin. Hayatında başarılar. Fazla kaptırma kendini dövüşe.
Sana göstermeyeceğim ne olduğunuSürpriz olucak
![]()
Bu dünya Minecraft dünyası gibi sınırsız değil ya ?Evimimi basacaksın? SWAT ekipleri peşimdeydi zaten, sende katıl onlara. Güzelce paketleyin beni. Gitar koleksiyonum kafanda parçalanarak azalmış olur, güzelde olur.
Dediğim gibi hayal alemlerindesin. Kurtul şu düşlerinden.