bana kalsa çok çalışmam ama matematiğim çok kötü 4 doğru yapıyorum o yuzden hep çalısıcam :cİyi çalışmalar. Sakın kendini "off bütün gün ders çalışmalıyım TEOG var" diye çok fazla kaptırma. Fazladan kafanı yormuş ve strese girmiş olursun. Önemli olan üniversite bunu unutma ; )
ben geri geleceğim yazdım oraya yazdıklarımı okumadan cevap yazmayalan bunlar hayvan gibi geri gireceksiniz ama işte gösteriş için .herkes beni görsün veda ettiğimi diye . zavallıca bi hareket gitmek isteyen çeker gider arkadaşlarına ve sevdiklerine söyleyip burda reklam yapıyosunuz sonra geri dönüyosunuz
belki haftasonları girebilirim 1 2 saat amam belkiGörüşürüz kardeşim, bil ki seni özleyenler olacak![]()
eğer haftasonu girersen skypede girecemSeninle serverlere girip hile kullandığımız, diğer serverdakileri serverdan rage quitlememiz, salak salak konuşmalarımız, bize attığın oppaili fotolar ve diğer şeyler unutulmayacak :') Skypeada girmicen sanırım
önerin için teşekür ederimTeog çok korkulcak bir şey değil derslerde sadece öğretmeni dinleyip günlük atıyorum bir ders belirleyin her güne onunla ilgili konu tekrarı ve not okuma şeklinde yaparsın çok basit.Ancak dikkat etmeniz gereken artık çoğu kişi yüksek puan alıyor basit olduğundan.Okuldaki ilişkilerinizi ve notlarınızı yüksek tutmak önemli.Ben mesela hiç önemsemedim şu an çok pişmanım :Ɗ
bende gitmek istemezdim :cNö. Gitme.