Elveda

CihanYlmzCR

> PERISAN NETWORK <
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar merhaba,
İlk önce beni tanıyanlar,tanımayanlar,sevelenler,sevmeyenler olarak herkese teşekkür ederim.
Yarın kalp ameliyatı olacağım ve 1-2 ay dinlenmem gerekecek (tabi ben dinlenmicemde) kendimi yormamam gerekiyor,
Bu yüzden forumdan vs ayrılıyorum. 1-2 ay dayanamam ama yapacak bir şey yok.
Bu arada Perisan-Turk adlı sunucumuda kapatmak zorunda kalıyorum.
Elveda...

CihanYlmzCR

> PERISAN NETWORK <
En iyi cevaplar
0
Herkese teşekkürler yarın 13.30'dan itibaren forumda olmicam. Arada yinede telefondan girebilirsem girerim.

Burakcan

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Ameliyatın ne iğrenç bir illet olduğunu biliyorum, verilen narkozun etkisinden çıkamıyorsun. Narkozu atmak için kusuyorsun, kusuyorsun, sürekli uyuyorsun, uyumanın önüne geçemiyorsun. Allah(c.c) yardımcın olsun, kalp ameliyatını bilmem ben. Göz ameliyatı kadar kötü müdür acep?

CihanYlmzCR

> PERISAN NETWORK <
En iyi cevaplar
0
Ameliyatın ne iğrenç bir illet olduğunu biliyorum, verilen narkozun etkisinden çıkamıyorsun. Narkozu atmak için kusuyorsun, kusuyorsun, sürekli uyuyorsun, uyumanın önüne geçemiyorsun. Allah(c.c) yardımcın olsun, kalp ameliyatını bilmem ben. Göz ameliyatı kadar kötü müdür acep?
Valla hiç araştırmadım eğer araştırırsam o korkuyla ameliyata giremem .s

xUmutAuthors

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Akrabam oldu pek sorun olmadı bende 2 kere ameliyat olarak söylüyorum ki narkoz kadar kötü bir şey yok.

Burakcan

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0

BYTH

300 tracks in my Adidas track jacket
Emekli
En iyi cevaplar
17
Geçmiş Olsun.Umarım olduğundan iyi bir şekilde foruma dönersin.