|* Elysium NETWORK *| Tam Sürümüyle | Özel Sistemler | 7/24 | 0 Lag & Loss

ILieWorldI

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

YasirUS

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0

EgeN7

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
.

Bu grafik spigot uzerinden konu açmış "Woodpunchs Graphics"e aittir. 9 dolardan satılıyor.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
forumdaki konusu. Bu da kendi
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
..Linkler kırıksa gece duzeltirm .

Bizimkiyle farklı. Detayları belli oluyor zaten. Biraz daha araştırma yaparsanız, ücretsiz bir template bulabilirsiniz belki. Gif kesinlikle ücretsiz, düzenlemesi after effects üzerinden yapıldı.

ILieWorldI

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Dikkatli bakarsan aynisini olmadigini anlarsin! Sadece benziyor bizim kullandigimiz Ucretsiz
Bizimkiyle farklı. Detayları belli oluyor zaten. Biraz daha araştırma yaparsanız, ücretsiz bir template bulabilirsiniz belki. Gif kesinlikle ücretsiz, düzenlemesi after effects üzerinden yapıldı.
Öncelikle yeniden şunu belirteyim amacım konumuz baltalamak degil bunun için özür dilerim. Evet ayni değil düzenleme yapmışsiniz gözle görülen sol taraftaki 3 ok isareti .fakat bu bir şahıs tarafından paylaşılsa dahi ücretsiz oldugu anlamına gelmez büyük ihtimal birisi satın almıştır ve paylasilmistir. Bu arada sunucuya emek verilmiş fakat her ne kadar iddia etsenizde yenilik yok. (Normal sunuculara göre söylemiyorum. )

RealSingle

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Öncelikle yeniden şunu belirteyim amacım konumuz baltalamak degil bunun için özür dilerim. Evet ayni değil düzenleme yapmışsiniz gözle görülen sol taraftaki 3 ok isareti .fakat bu bir şahıs tarafından paylaşılsa dahi ücretsiz oldugu anlamına gelmez büyük ihtimal birisi satın almıştır ve paylasilmistir. Bu arada sunucuya emek verilmiş fakat her ne kadar iddia etsenizde yenilik yok. (Normal sunuculara göre söylemiyorum. )
Ekibimiz sürekli yeni şeyler düşünmeye çalışıyor ama ne kadar uğraşsak ta biz hâlâ küçük bir aileyiz.
Biz büyürken sunucu kalitesi de büyüyecektir. Oyuncularımızın istekleri doğrultusunda geliştirmeler yapacağız.
Yine de şu an bile bir faction sunucusuna daha ne ekleyebiliriz diye düşünüp kendimizi geliştirmeye gayret gösteriyoruz.
Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz.

ILieWorldI

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ekibimiz sürekli yeni şeyler düşünmeye çalışıyor ama ne kadar uğraşsak ta biz hâlâ küçük bir aileyiz.
Biz büyürken sunucu kalitesi de büyüyecektir. Oyuncularımızın istekleri doğrultusunda geliştirmeler yapacağız.
Yine de şu an bile bir faction sunucusuna daha ne ekleyebiliriz diye düşünüp kendimizi geliştirmeye gayret gösteriyoruz.
Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz.
Aslında eklenecek o kadar şey var ki , yardım etmek isterdim fakat yazın bende açacağım için söyleyemem.Başarılar dilerim !

EgeN7

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0

Konuyu baltalama amaçlı yazdığınızı düşünmedim zaten, sorun değil.
Gif yapımcısının bu ve bunun gibi birçok çalışması var tamamen kendine ait ve ücretsiz olarak dağıtıyor, isteyen vermek istediği kadar ücret veriyor, isteyen vermiyor. Daha iyi bir çalışma yaparsa biz de ücretli alabiliriz.

OmerSeranMNC

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Gif yapımcısının bu ve bunun gibi birçok çalışması var tamamen kendine ait ve ücretsiz olarak dağıtıyor, isteyen vermek istediği kadar ücret veriyor, isteyen vermiyor. Daha iyi bir çalışma yaparsa biz de ücretli alabiliriz.

Sanal markette Karakter sorunu var. Türkçe karakter sorunu desem daha mantıklı olur düzeltirsen anlaşılabilir bir şey elde ederiz demi?

Çektiğim video zaten elysium.network un tanıtım videosuydu, fakat scripti merak edenler için öyle bir başlık attım.
kurulum videosunu ne zaman çekiceksin ya 1 saatten 1 saate bakıyorum alışkanlık oldu artık giriyorum eski videoları izliyom sıkıntıdan

Bu arada sunucu gayet güzel hatta gelip oynadım sitenin ve oyunun birkaç hatası vardı davut abi'ye dedim düzeltti sağolsun, gayet başarılı bir sunucu
daha iyi yerlere gelmeniz dileği ile.

ILieWorldI

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Pekala teşekkür ederim.En azından bir nebze faction sunucularına yön verme dilediğiyle başarılar dilerim.

YasirUS

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucu uzun bir aradan sonra tekrardan sizlerle.

Guncelleme!
- Kasa eklendi.
- Lapis parasi yukseltildi.
- V20 kazma eklendi.
- Kitler degistirildi.
- Banka duzeltildi.
- Buglar kapatildi.

Konu Gunceldir.

Konu günceldir!
20 Kişide Etkinlik Olacaktır.