kanka sw, kapanmıyor keyubudan aternos değil insanları kandırmıyorumMerhaba, arkadaş ATERNOS DEĞİL derken bazılarını kandırmaya çalışmış. Açtığı sunucu portlu vede kapanıyor, aternostan tek farkı plugin paketi atılabilmesi. Yani arkadaşlar, kapanmıyor sanıp girmeyin, kapandığını bilerek girin diye tavsiye veriyorum.
merhaba yardımcı olabilirim discord adresi veya sunucunun dc sini veyahatta server ip sini vererek iletişim sağlayabilirizElzemCraft Yetkili Arıyor !!! +10DA EVENT
Merhaba Tabi Server İp miz 95.12.89.226merhaba yardımcı olabilirim discord adresi veya sunucunun dc sini veyahatta server ip sini vererek iletişim sağlayabiliriz
Dediğim gibi kapanıyor, keyubu değil portlu...Server Kapalı Suanda İlgilenirmisiniz?
Aternos Değil Yazmısında Dostum Aternosla çok iyi server yapabilenler var Ön Yargıyla Bakman Ayıp Olmuşkanka sw, kapanmıyor keyubudan aternos değil insanları kandırmıyorum
Katılıyorum.Aternos Değil Yazmısında Dostum Aternosla çok iyi server yapabilenler var Ön Yargıyla Bakman Ayıp Olmuş