KantinciOyuncu
Sudan Çıkmış
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba beyler.Ben minecraftda premium hesabım var yanlız mojang.com girip ismi değiştirmek istiyom fakat emailimi unutdugum için giriş yapamıyorum.Yani demek istedigim emaili bulma şansımız varmı ?
Teşekkür ederim ilgilendiginiz için deniycemMojanga bildirebilirsin güvenlik sorusu vb. bilgilerini biliyorsan yardımcı olacaklardır.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Açıklama bölümüne Türkçe yazmaman lazım bu aradaTeşekkür ederim ilgilendiginiz için deniycem![]()
Tekrar bir şey sormak istiyorum burda olan her şey ingilizce ben napacağımı bilmiyorum türkçe destek yokmu ?Mojanga bildirebilirsin güvenlik sorusu vb. bilgilerini biliyorsan yardımcı olacaklardır.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
yandex kullanıyorsan otomatik olarak türkçeye çevirecektir, kullanmıyorsan google translate ile ingilizce kelimeleri çevir öyle deneTekrar bir şey sormak istiyorum burda olan her şey ingilizce ben napacağımı bilmiyorum türkçe destek yokmu ?
Kayıt sırasında kullandığim maili istiyor ama ben zaten onu unutmusdum ne yazayım o kısma ?yandex kullanıyorsan otomatik olarak türkçeye çevirecektir, kullanmıyorsan google translate ile ingilizce kelimeleri çevir öyle dene
hmm bilmem onu hatırlaman lazım sanırımKayıt sırasında kullandığim maili istiyor ama ben zaten onu unutmusdum ne yazayım o kısma ?
Tamam halletdim ilgilendiğiniz için teşekkürlerTeşekkür ederim ilgilendiginiz için deniycem![]()