Ben vazgeçmeyi düşünmüyorum :/ Bir ki ay tutmasa kapatırım ya da başkasına devrederim.Lapissiz faction açtım zaten yaklaşık 20 gün önce, online en fazla 12 oldu. Bende vazgeçtim lapis ekledim. Bkz: Elysium Network.
Zaten senin sunucunmuşÜst edit: Üstteki yorumla aynı sunucu
Ben şu an deniyorum. Reklam biraz eski ama yinede işinizi görebilir. Spawn değişti Timble geldi, siteden kayıt geldi vs. vs.
https://forum.gamer.com.tr/konu/muk...-sacmaligi-yok-hammadde-sacmaligi-yok.348633/
Aynen aynı anda yazdık galibaZaten senin sunucunmuş
Haklısınız.Lapissiz olunca sanki oynuyorsunuz. Boşuna "Lapisli Faction istemiyoruz" demeyin. Lapislilere laf ediyorsunuz, lapisli sunucularda oynuyorsunuz. Sürekli aynı lafı tekrarlayıp duruyorsunuz. "Lapissiz açında oynayak" bunu diyeni kaç kişiden gördüm ama lapissiz açanlar da oldu, oynadınız mı?
Bence zor yapıcam derken oyunu saçma sapan bozmazsanız daha iyi olur. Hile engeli olan bir sunucuda zaten elmas zırhlar değerlidir.Elmas 2 saatte en fazla 2 adet çıkartılabilecek. Yani yaptığınız bir elmas zırhın değeri olacak.
Şunu da kabul etmek gerekiyor. Hile asla engellenemez. En iyi çözüm yolunun bu olduğunu düşünüyorum. Eleştirmek yerine daha iyi bir fikriniz varsa yazarsanız en azından bir faydanız dokunmuş olur. Ayrıca böyle oyun bozulmuyor, aksine sunucuda vakit geçirip eşya kasanlar sunucumuzda bulunan sanal pazar ile eşyalarını satıp piyasaya hakim olabilirler.Bence zor yapıcam derken oyunu saçma sapan bozmazsanız daha iyi olur. Hile engeli olan bir sunucuda zaten elmas zırhlar değerlidir.