Emek Sunucu Acacagım Gir İceri ;

DarqPL

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
neden tutmadiğini açikladim özet bir şekilde ezilmek istemiyorlar lapiste para elmas zirh alip en azindan ev yapabilirler güvenli değil emek serveri ilk gelen her zaman avatajli oluyor ve istediği zaman demir zirhini kilicini alip spawn noktasinda bekler geleni gideni keser oyntatmaz diyorum
Kardeşim işte benim açaçgım sw de onun çözümüde var Random TP olucak survivalde PvP kapalı olucak ve random olarak ısınlıcak yani survivalde kasılcak anladınmı ?

DarqPL

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
peki :D[DOUBLEPOST=1418505229,1418499660][/DOUBLEPOST]Kardeşim Taner harbidenmi .s

Forumİmamı

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
işte sorun bu . lapis lapis . Ben MMORPG ye benzer bir sunucu açıcaktım (hala çalışıyorum) ama hevesimi kırdılar tutmaz falan dediler . ertesi gün sadece lapis bu ne dediler . benim sunucumda lapis var fakat aşırı ucuz

ExtendedFox

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
işte sorun bu . lapis lapis . Ben MMORPG ye benzer bir sunucu açıcaktım (hala çalışıyorum) ama hevesimi kırdılar tutmaz falan dediler . ertesi gün sadece lapis bu ne dediler . benim sunucumda lapis var fakat aşırı ucuz

Yo Türkiye'de çok tutan bir sürü MMORPG server var

Sent from my iPhone using Tapatalk

DarqPL

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Lapisli sw tutuyor ben adam çekmek istesem açarım ama zor bi sunucu yok aga adamların anlayışı FACTION=LAPIS

DeathLight

You tell me life isn't that hard.
En iyi cevaplar
0
Ahh arkadaşım ahh lapissiz sunucuyu bir türlü beğendiremiyoruz. Bu senin claimli claimsiz dünyaları resetleme fikri sonoyuncunun faction sunucusunda vardı gezgin fikride hatırlıyorum girdiğimizde sen anlattığının aynıları vardı bu fikri onlardan aldıysan bence kendine ait bir fikir bul derim.

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Lapissiz açtım tutmadı diyorsunuz ama normal sunucu yapıpıp sadece lapisi siliyorsunuz.
Öyle sunucu açılmaz biraz siz emek verin.

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Söyle bir şey yapabilirsin kendi aklımdaki projemi senlede paylaşiyorum :D

Bak Servere Hammadde koyarsın Mesela 640 Tane Toprak 100 $ Gibi Düşün Böyle şeyler yaparsin herkes farm yaparak para kazanır ? daha güzel olur diye düşünüyorum :)
Denemiştim yine lapis kazdılar :D[DOUBLEPOST=1418585450,1418585418][/DOUBLEPOST]
Lapissiz açtım tutmadı diyorsunuz ama normal sunucu yapıpıp sadece lapisi siliyorsunuz.
Öyle sunucu açılmaz biraz siz emek verin.
Emek versen de vermesen de pek farketmiyor.

Forumİmamı

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
bir sunucuda emek olup olmaması lapis ile alakalı değildir(bence). adam atar thelegend i adi kesin süngercraft fln dır vipe verir editi yetki satar para basar,mapları indirir netten,yada çalar. Ama emek olan bir sunucuda adam mapi yapmış pluginleri toplamış terbiyesini takınmış vip ile oyuncuyu eşitlemiş ise lapis olsun önemi yok bence. emek sunucudur o .

(Türkçeyi katlettiysem affola)