emrah4434
Obsidyen Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Bir ayarı vardır kesin kapandığında otomatik açılmasıı sağlayacak iyice bak panele.Hayır açılmıyor
Bir ayarı vardır kesin kapandığında otomatik açılmasıı sağlayacak iyice bak panele.Hayır açılmıyor
Verdiğim sitede patchere gir oradan en altakini indir adını spigot yap çalıştır en kolay yolu o.spigot patcher nasıl kullanılıyor ?
Özelden tw verirsin bakarım ama ben 12 11 gibi girerim şimdi bir işim var.Emrah kardeşim olurmu
Skype filan varsa işte ekran paylaşım veya tw verim sen gez ?
Axitr yi bilmiyorum ama nitradoda servere stop çektiğinde otomatik açılıyor.Oyundan stop çek açılmazsabaşltama kodunu nasıl değiştircez serverim axitr server şu an açık başlatma kodunu değiştirebilrmiyim
Plugin paketinde sıkıntı yok sen yapmamıştırsındır kendimde kullanıyorum mysql baglanıyor.Plugin Paketinde MYSQL Sorunlu coin sistemi devre dısı aktif edilmiyor yardımcı olurmusun
Kardesim zumrutle kit secmek icin bukkitgames 2.x kullanman gerekir bunuda kullanırsan abilityleri baştan kodlaman lazım onun içide biraz skript veya java bilmen lazımEmrah Abi Zümrütle Nasıl Kit Seççez Ve Seviliyosun <3
Kardesim zumrutle kit secmek icin bukkitgames 2.x kullanman gerekir bunuda kullanırsan abilityleri baştan kodlaman lazım onun içide biraz skript veya java bilmen lazım![]()