Emrah4434 Survival Games V3.0[1.7.2] Plugin Paketi

NovaEdge

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzel Fakat Şunu Belirtmeliyimki Bence Plugin Paketini Biraz ISTEKSIZ Yapmissiniz. Prefixler Özensiz,Eklentiler Desen Birbirine Girişmiş.Pek Begenmedim Acikcasi. Umarim Güncelleme Güzel Olmustur.
Basarilarinin Devamini Dilerim.

Son düzenleme:

emrah4434

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzel Fakat Şunu Belirtmeliyimki Bence Plugin Paketini Biraz ISTEKSIZ Yapmissiniz. Prefixler Eklentiler Birbirine Girişmiş.Pek Begenmedim Acikcasi.
Prefixler nasıl birbirine girmiş?[DOUBLEPOST=1401609436,1401607768][/DOUBLEPOST]Paket güncellendi.

TheRegardianGM

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Güzel Fakat Şunu Belirtmeliyimki Bence Plugin Paketini Biraz ISTEKSIZ Yapmissiniz. Prefixler Özensiz,Eklentiler Desen Birbirine Girişmiş.Pek Begenmedim Acikcasi. Umarim Güncelleme Güzel Olmustur.
batin reis plugin paketini indirdim ve konsolda hep TheLegend 1.7 faction plugin paketi yazıodu çaldınmı ?????

emrah4434

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ne Alakasi Var Şimdi. Güncelleştir Bazilarini Zaten Güncelini Attim Bir Bak. Bir SifreliOP Baskada Yok.Benim Azimi Bozma..
Birisi bir soru sorduğunda hemen böyle sinirlenmemelisin nazikce anlatmalısın birdahakine dikkatli ol.
Essentialsdan olabilir o yazı essentials da türkçe ayarını yaptıysanız içinde otomatik çıkar o yazı TheLegend türkçeleştirdiği için.
Şifreliop pluginide burdaki kaynak kodları ile kendin yazabilirsin yada derlenmiş halini indirebilirsin oda burada.

NovaEdge

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
ŞifreliOP Düzeltildi. Ancak Şu Aralar Çok sinirim Bozuk Sınavlar,Ödevler Falan,Filan Essentials'da Olabilir Kendim Türkcelestirmeyi Denedim locale=tr yaptim fakat türkcelesmedi. Bende Son Careyi TheLegend'e Buldum.Yorumunuz İçin Teşekkürler.[DOUBLEPOST=1401621461,1401621424][/DOUBLEPOST]
Birisi bir soru sorduğunda hemen böyle sinirlenmemelisin nazikce anlatmalısın birdahakine dikkatli ol.
Essentialsdan olabilir o yazı essentials da türkçe ayarını yaptıysanız içinde otomatik çıkar o yazı TheLegend türkçeleştirdiği için.
Şifreliop pluginide burdaki kaynak kodları ile kendin yazabilirsin yada derlenmiş halini indirebilirsin oda burada.

emrah4434

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
ŞifreliOP Düzeltildi. Ancak Şu Aralar Çok sinirim Bozuk Sınavlar,Ödevler Falan,Filan Essentials'da Olabilir Kendim Türkcelestirmeyi Denedim locale=tr yaptim fakat türkcelesmedi. Bende Son Careyi TheLegend'e Buldum.Yorumunuz İçin Teşekkürler.[DOUBLEPOST=1401621461,1401621424][/DOUBLEPOST]
Bakın kendiniz türkçeleştirmeye gerek yok o dosyayı açın en son satırlarda zaten 4 tane thelegend yazılı mesajlar var onları düzeltin yeter.

maruf

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ya ben bu plugin paketini hub serverime ekledim 9 arenada ayarladık sonrada test sırasında Kurucular bile chestlerden item alamadı.Acılıyo ama bişiy alamıyoruz..Bu sorun var onu düzeltip bana yeni link verirmisin ?

ByHasan

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Link hangisi ? (Bana tıkla.) yazısına tıklıyorum,fakat başka bir sayfaya gidiyor.