Emreald Dedector

STARK66

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herkese merhaba arkadaşlar ilk konum :D

Sizler için redstone sistemi ile Emreald Dedector yaptım. Elinizde bir kitap ile doğuyorsunuz. Menüden emreald alın. [Bir kaç tane] Bir tane de emreald dışında başka bir block alın. Önce başla butonuna tıklayın ve emrealdı atın daha sonra ışıklara bakın. Emreald adlı ışık yanacak. Daha sonra başka bir block atın. Emreald değil ışığı yanacak. Arkadan sisteme bakabilirsiniz. Alıntı mı değil mi her şey kitapta yazıyor ancak mapı ben yaptım söyleyeyim :)

Link:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Önemli: Önce Butona Basın!

Son düzenleme:

STARK66

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hemen ekliyorum resmi şimdi.[DOUBLEPOST=1384444634,1384443619][/DOUBLEPOST]Linki yeniledim şimdi de resmi koyucam :D

STARK66

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çalıştı mı? Resmi daha koymadım[DOUBLEPOST=1384446256,1384446076][/DOUBLEPOST]Resim çektim kodunu nası alcam!![DOUBLEPOST=1384455936][/DOUBLEPOST]her şey bitti ve elim kolum yoruldu :D Emeğe saygı resim var, link yenilendi ve o icat tamamen benim

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Abi böyle olmamış bir kaç kişiyi daha çağırın da arkadaşı topluca dövmeye gidelim, resim eklesin

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Bence sen göz doktoruna git ****, sen bana küfrettir de banlanayım istiyo musun tamam istiyosun o zaman git resme bak
Yav foruma ne içip de giriyosunuz aga anlamıyorum ki
"kinaye" yaptım bu kelimenin anlamını biliyorsan sorun yok demektir,
bilmiyorsan sana hak vermiştim yani yani, bir resim mevzusunu bu kadar büyütmeyin gibisinden.

STARK66

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet emreald[DOUBLEPOST=1384527607,1384527550][/DOUBLEPOST]
Yav foruma ne içip de giriyosunuz aga anlamıyorum ki
"kinaye" yaptım bu kelimenin anlamını biliyorsan sorun yok demektir,
bilmiyorsan sana hak vermiştim yani yani, bir resim mevzusunu bu kadar büyütmeyin gibisinden.
Yanlış anladım pardon da kimi dövücen :D