En Ağır Hikayeye Sahip Harita | Not to Want! | Türk Yapımı

MinecraftDirectory

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Not To Want
Not To Want bir insanı yönlendirdiğiniz ağır hikayeli bir haritadır.
Yabancı forum sitelerinde haritanın demo versiyonunu paylaşmıştım. Ve gerçekten çok fazla istek geldiği için ingilizce olarak tam sürümünü çıkardım. Herkes beğenince 2.sürümünü bile çıkartmayı düşündüm ama sonrasında ilk önce Türkçe olarak çıkartıp sizlere sunmak istedim.

Sıkça Sorulan Sorular

Harita Türkçe Olarak Ne Zaman Çıkar ?
Harita Türkçe Olarak En Geç 15 Ağustosta Türkçe Olarak Çıkar
Neden İlk Başta Türkçe Versiyonunu Çıkartmadın ?
Kısaca açıklayayım. Hepimizin de bildiği gibi Türkiyede hikayeli harita sevecek arkadaşlarımızın sayısı az. Çünkü yaş kitlesi düşük.Yabancı küçük arkadaşlarımız en azından yorumlarında eleştiri dışında küfür hakaret vb kelimeleri kullanmıyorlar.
Harita Neden 2 Türlü ?
Haritanın Hikayesinde Kullanılan Kodları Her Bilgisayar Kaldırmayacağı İçin Haritayı 2 Türlü Yapmaya Karar Verdim.
Yani. Örneğin : Lazerler oyununuzu kastırmaya neden oluyor bu yüzden 1. türde lazer kullanılmış ise 2. türde lazer olmayacaktır.
Lazerin olup olmaması büyük bir kayıp değildir! Sonuçta oynayacak arkadaşlarımız hikayesi için oynayacaklardır.

Önemli
Arkadaşlar Kapanışta Asıl Amaçladığımı Yazmak İstedim
Eğer Forum Yorumlarında'da istek alırsam Haritayı En Kısa Sürede İngilizceden Türkçeye Çevirmeye Çalışacağım.
Eğer Çoğunluk Haritanın Yapılmamasını İstiyor ise İngilizce Versiyonu Neredeyse Bütün Forumlarda Mevcut Forumların Linklerini'de Buraya Koyarım

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Resim koyarsan aslında ilgimi çekebilir.
Şahsen bence doğru yapmışsın. İngilizce olarak paylaşman mapi ilk daha iyi olmuş. En azından emeğini daha iyi karşılamıştır.
Türkçesinide yaparsan eğer tutacağından eminim.

junitre

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kesinlikle ilk önce ingilizce olarak paylaşman çok iyi olmuş.

MinecraftDirectory

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Resim koyarsan aslında ilgimi çekebilir.
Şahsen bence doğru yapmışsın. İngilizce olarak paylaşman mapi ilk daha iyi olmuş. En azından emeğini daha iyi karşılamıştır.
Türkçesinide yaparsan eğer tutacağından eminim.
Yorumlarınız için Teşekkür Ederim. İsterseniz En Kısa Zamanda Demo Olarak Paylaşıp Hikayesinin Bir Bölümünü Yazabilirim. Demo Olarak mı paylaşmalıyım yoksa tam sürümü bekler misiniz ?

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yorumlarınız için Teşekkür Ederim. İsterseniz En Kısa Zamanda Demo Olarak Paylaşıp Hikayesinin Bir Bölümünü Yazabilirim. Demo Olarak mı paylaşmalıyım yoksa tam sürümü bekler misiniz ?
Bence biraz daha olumlu mesaj bekleyin.
Eğer istediğiniz kadar olumlu mesaj gelmezse bir de demo olarak paylaşın türkçe halini. Yine istediğiniz sonucu elde edemezseniz ona göre karar verebilirsiniz bence.

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hangi sitede paylaştığını öm ile söylersen sevinirim ben bulamadım :). İngilizce olarak paylaşabilirsin yada demo. Böylece düşünceleri alırsın