KaptanHero
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Arkadaşlar Oyunları Hiç Ama Hiç Kasmadan Açan Muhteşem Özellikleri Olan Oyun Canavarı Gibi Bir Ekran Kartı Söylermisiniz Veya Linkini Verirmisiniz Yazın Almayı Düşünüyorum.
AMB ekran kartınınLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.'i bile kaldırdığı söyleniyor...
dene derim...
Teşekkürler Yazın Babamla Anlaşıp Belki Alırım şu an Gta 5 oynuyorum. Ama oyundaki kasmalar yüzünden hep performans düşüyo Yazın Alacağım Sizin Sayenizdeki Tek Ekran Kartı Galiba GTX TITAN X olacaktır. Yorumlarınız İçin Teşekkürler.GTX TITAN X En Güçlü Ekran Kartıdır.[DOUBLEPOST=1430407467,1430407431][/DOUBLEPOST]
1- AMB Diye Bir Marka Yok
2- GTA 5 i Kaldırmayan Pc Kaldı mı?
Bilgisayarınızın özelliklerini yazarmısınız?Teşekkürler Yazın Babamla Anlaşıp Belki Alırım şu an Gta 5 oynuyorum. Ama oyundaki kasmalar yüzünden hep performans düşüyo Yazın Alacağım Sizin Sayenizdeki Tek Ekran Kartı Galiba GTX TITAN X olacaktır. Yorumlarınız İçin Teşekkürler.
GTX TITAN X En Güçlü Ekran Kartıdır.[DOUBLEPOST=1430407467,1430407431][/DOUBLEPOST]
Evet kaldı...GTX TITAN X En Güçlü Ekran Kartıdır.[DOUBLEPOST=1430407467,1430407431][/DOUBLEPOST]
Arkadaşlar Bu Arada Ekran Kartları İçin Kasa Modelleri Önemlimidir ?Evet kaldı...
Sen herkesin bilgisayarı dört dörtlük mü sanıyorsun ?
Bu Arada Ekran Kartları İçin Kasa Modelleri Önemlimidir ?Şahsen Gt 630 ile azbuçuk idare ediyorum. sistemimden memnunum. Ha alırsam Ne alırım diyceksen
Gtx 630 veya Gtx 750 ti alırım.