YasirUS
Obsidyen Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
+1Not defteriKeşke bitmeseydi
Türk'ün uzayla imtihanı
+1Not defteriKeşke bitmeseydi
zengin kız fakir oğlan güzeldi ondan sonrada dizi izlemedimZamanında birçok kaliteli dizi vardı, pulsar, en iyi arkadaşım, cennet mahallesi, avrupa yakası, geniş aile, adanalı, yalan dünya, zengin kız fakir oğlan gibi bizi ekrana bağlayan diziler, bir ara türkün uzayla imtihanı adlı diziyi çıkarmışlardı, baya komediydi Ufuk Özkan sağolsun onu da senaryo yetersizliğinden kesmişlerdi. Şimdi bir tek seksenleri takip ediyorum, geri kalanı aşk meşk tarih, komedi kalmadı yani bitirdiler. şu an en iyisi yabancı dizi seyretmek
Bitmedi Ama Her O Bitiş Yerinde üzülüyorum amöçsfdçömaewmöçawefmöxcvo bittimi la![]()
Senden bir doctor who beklerdim yazmamışsın...Zamanında birçok kaliteli dizi vardı, pulsar, en iyi arkadaşım, cennet mahallesi, avrupa yakası, geniş aile, adanalı, yalan dünya, zengin kız fakir oğlan gibi bizi ekrana bağlayan diziler, bir ara türkün uzayla imtihanı adlı diziyi çıkarmışlardı, baya komediydi Ufuk Özkan sağolsun onu da senaryo yetersizliğinden kesmişlerdi. Şimdi bir tek seksenleri takip ediyorum, geri kalanı aşk meşk tarih, komedi kalmadı yani bitirdiler. şu an en iyisi yabancı dizi seyretmek
Ne animeymiş arkadaşdizi değilde anime olarak sorarsan en az 100 tane sayabilirim.
Oraya yerleşmek için bi sebep bulduğum an taşinicam zaten.Ne animeymiş arkadaşgit Japonya'da yaşa xD
![]()
Sadece türk dizilerini yazmıyor muyduk ? Öyle değilse Doctor Who en başta gelirSenden bir doctor who beklerdim yazmamışsın...