En Çok Oy Alan Şıkkın Resmini Çizicem

Hangi karakterin resmini çizmemi istersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    34
  • Anket kapatılmış .

ilayda

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar sizlerle etkinlik yapmak istiyorum. Etkinlik şu en çok oy alan şıkkın resmini çizip süre dolunca paylaşıcam. Sizlerin oyunuzla bunu belirlicez hem siz eğlenirsiniz hem de yaparken ben eğlenirim.

İlk Konumuz = Pirates Of The Caribbean (Karayip Korsanları)

Karakterleri tanımayanlar için her karakterin bir adet resmini paylaşıyorum. Tabi paylaştığım resimlerin aynısını çizmek için söz veremem başka fotoğraflarınıda çizebilirim :)

Kaptan Hector Barbossa=
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Kaptan Davy Jones=

Kaptan Jack Sparrow=

Oylama 7 gün açık kalacak ve 8. gün çıkan oydaki karakterin resmini sizlerle paylaşıcam. ( Bazı arkadaşlar internetten bulmuş atıyor demesin hepsi kendi çizimimdir imzam ve tarihleri bile mevcut :) )

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Jack Sparrow gibi biri varken diğerlerini seçmem mümkün olmazdı :/ Aslında Davy Jones'u da seçebilirdim. Biraz karışık bir yüzü olduğu için çizmek zor olurdu :D

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ne verdiğimi söylemeyeceğim ama belli edeceğim.
Benimde en favori karakterim o, o yüzden ona verdim.
Başarılar dilerim.

ilayda

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar eğer anket bittiğinde diğer arkadaşlar diğerlerini de görmek istiyorsa onlar içinde 1 günlük anket düzenleyebilirim :)

Arkadaşlar Oylarınızı bekliyorum anket bitmeden oylarınızı kullanın bence

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0

Jack Sparrow varken diğer şıklar ne arıyor orada? Neyse kaçtım ben.

junitre

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tabii ki Jack Sparrow kazanır diğerlerinin pek bir popüleriteside yok ve en iyisi o zaten.

ilayda

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tabii ki Jack Sparrow kazanır diğerlerinin pek bir popüleriteside yok ve en iyisi o zaten.
Karayip korsanlarını ilk izlediğimden beri Barbossa yı seviyorum. Ölümünde belki göz yaşı dökmüşümdür bile fakat 2. Filmde Davy Jones un gelişinde az da olsa üzüntüm gitti ve Davy Jones u tutmaya başladım. Barbossanın dönüşünü görünce sevindiğim kadar hiçbirşey e sevinmedim. Tabi Jones un ölümünde anlamışım :'( neyse konuyu dağıtmıyım Jack i severim fakat Jones veya Barbossa varsa Jack i tanımam

Arkadaşlar Oylama süresi bitmeden oylarınızı verin :)