Forum da mesaj kasıp ünlü olmak kolay asıl zoru beğeni kasıp ileri gelen üye olmak. 5 ay önce neredeyse en çok beğeniye sahip olacaktım fakat yasaklandım ve 5 ay kaybettim şu an @Polkakorowakurwa birinci ama zamanında ona ben fark atmıştımTanıştırayım,
https://forum.gamer.com.tr/uye/
bunu niye merak ediyorsun ki post kasıp forumda popi olmaya çalışan çok![]()
İkiside bir işe yaramıyor inanForum da mesaj kasıp ünlü olmak kolay asıl zoru beğeni kasıp ileri gelen üye olmak. 5 ay önce neredeyse en çok beğeniye sahip olacaktım fakat yasaklandım ve 5 ay kaybettim şu an @Polkakorowakurwa birinci ama zamanında ona ben fark atmıştım[DOUBLEPOST=1423668692,1423668513][/DOUBLEPOST]
![]()
Sen hepsinde birinciydin.
İkisinin de silinmesi gerek.İkiside bir işe yaramıyor inan![]()
ben popmiyiyim çok merak ediyorum ;(Tanıştırayım,
https://forum.gamer.com.tr/uye/
bunu niye merak ediyorsun ki post kasıp forumda popi olmaya çalışan çok![]()
İkiside bir işe yaramıyor inan![]()
Kimseyi kandırmayın şimdi aslında önemsiz bir şey ama kimin daha çok postu ya da beğenisi oldu mu saygınlık kazanıyor doğruya doğru.İkisinin de silinmesi gerek.
Aynen sadece üye tarihi yeterli benceİkisinin de silinmesi gerek.
Kimse bir şey kazanmıyor yeme kendini lütfen düzgün bir arkadaşlık istiyorsan mesaj veya beğeni sayısından gelmiyorKimseyi kandırmayın şimdi aslında önemsiz bir şey ama kimin daha çok postu ya da beğenisi oldu mu saygınlık kazanıyor doğruya doğru.
İşte yok olsalar da o saçma şey ortadan kalksa.Kimseyi kandırmayın şimdi aslında önemsiz bir şey ama kimin daha çok postu ya da beğenisi oldu mu saygınlık kazanıyor doğruya doğru.
Katılıyorum +1 +repAynen sadece üye tarihi yeterli bence![]()
Aynen sadece üye tarihi yeterli bence[DOUBLEPOST=1423669407,1423669348][/DOUBLEPOST]
Kimse bir şey kazanmıyor yeme kendini lütfen düzgün bir arkadaşlık istiyorsan mesaj veya beğeni sayısından gelmiyor![]()
Şimdi Üyelik tarihiniz çok eski oldu mu + beğenide birinciyseniz + posta da birinciyseniz + moderatörseniz siz bu forumun ileri gelen üyesi değil kralısınız demektir.İşte yok olsalar da o saçma şey ortadan kalksa.
Katılıyorum +1 +rep![]()
İşte onlar olmadanda olabilir bana göreŞimdi Üyelik tarihiniz çok eski oldu mu + beğenide birinciyseniz + posta da birinciyseniz + moderatörseniz siz bu forumun ileri gelen üyesi değil kralısınız demektir.
Moderatörlük zor olsa da diğerleriyle forumda "kral" oluyorsan durum vahim. [DOUBLEPOST=1423669783,1423669751][/DOUBLEPOST]Şimdi Üyelik tarihiniz çok eski oldu mu + beğenide birinciyseniz + posta da birinciyseniz + moderatörseniz siz bu forumun ileri gelen üyesi değil kralısınız demektir.
Çok üzücü bir durum. Senin için. *sad emoticon*İşte onlar olmadanda olabilir bana göre
Sadece konuşmayı bileceksiniz*
Naynay konuşma özürlü*
O yüzden sorunlar oluyor*