En fazla oynadığınız oyunlar ?

NightHawk99

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhabalar :cay:
Soru basit 2018 yılına girdiğimizden beri en fazla oynadığınız oyun ?
Oyuna on üzerinden puanınız kaç ?
Oyuna yorumunuz nedir ?

Ben;
Oyun : Point Blank
Puanım : 10/4
Yorum : Oyunda Makronun serbest olması düzeni bozuyor...

LeaS

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Oyun: Clash Royale!
Puanım: 9/10
Yorumum: Oyunu iyi yapan şey maçlar kısa ve eğlenceli geçiyor. LoL gibi bir oyunda ise maçın süresi 15 dakikadan 1 saate kadar yükselebiliyor.(CS:GO 'da da maçlar uzun sürüyor. İkisini de şu an oynamıyorum.) Bu yüzden Clash Royale ve benzeri oyunları seviyorum. Ayrıca yeteneği olan kişi oyuna para yatırmasa bile para yatırmış ve güçlü olmuş bir kişiyi yenebiliyor. Kısaca P2W bir oyun değil. Tek sıkıntı gelişmek uzun zaman alıyor.

Bolonezella

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Oyun : Brawlhalla
Puanım 31/31 6/10
Yorumum : Pek büyütülecek bir yanı yok oyun smash e benzemekte amacın rakibini platformdan atmak ama oyuncularının pek iyi insanlar olduğunu söyleyemem kendi spammer olduğu halde karşısındaki onu yenerse spammer yada hacker olursunuz lakin oyunda hack yok ama o sizi yenerse spam yaparak noob diye dalga geçerler evet çoğu böyle malesef.

Forumdan bir üye verecek olursak : @YasirUS xD

NOT : Oyun ücretsizdir artı olarak pay2win değildir.

VMicro

┴┬┴┤( ͡° ͜ʖ├┬┴┬
En iyi cevaplar
0
Team fortress 2
9/10
İlk başladığımda baya heyecanlıydım güzel bir oyun gibiydi fakat zamanla tatsızlaşmaya başladı şapka al sat derken oyunu oynamaz olduk oyuna girdiğimiz zaman sadece trade sunucularına giderdik artık arada giriyorum

Screenshot_6.png

ByAlpha

Güzel şeyler büyük acılarla gelir aldanma.
Emektar Üye
En iyi cevaplar
4
Oyun : League of legends
Puanım : 10/8
Yorum : Beraber oynayacak kimse yok :ci:

MrPolat

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Black Squad
puanım 10 üzerinden 11
Oyun çok hoş zaten F2P ve kesinlikli P2W değil bu daha çok hoşuma gidiyor indirmek istiyenler steamdan ücretsiz bir şekilde indirebilir (FPS)